Între Lavinia Pîrva și Stefan Bănică JR au apărut primele neînțelegeri! Artista nu mai poartă verighetă

Deși până la momentul actual nicio persoană nu s-ar fi gândit la faptul că Ștefan Bănică Jr. și actuala lui soție vor divorța, se pare că lucrurile se îndreaptă către această direcție. Lavinia Pîrva a arătat faptul că nu mai poartă verigheta.

Cântăreața a ieșit la plimbare, printr-un parc din Capitală, cu fiul ei, în vârstă de 1 ani și jumătate. Lavinia era îmbrăcata într-un trening alb și nu avea niciun accesoriu, nici măcar cercei. Însă, faptul că nu purta nici măcăr un inel a atras atenția. Se pare că frumoasa brunetă nu purta nici verigheta. Să fie oare acesta vreun semn de despărțire sau aceasta s-a gândit la faptul că nu s-ar potrivi cu ținuta pe care o poartă?! Un lucru este sigur, tânăra a reușit să atragă foarte multe priviri.

Lavinia și Ștefan Bănică, căsătorie în secret

În luna mai a anului trecut, cei doi artiști și-au unit destinele și au devenit părinții unui băiețel. Totodată, cele două evenimente importante nu au fost făcute publice, aceștia și-au dorit să aibă parte de momente unice, departe de ochii curioșilor.

Lavinia Pârva a eșuat în afaceri după ce a născut și după ce a venit pandemia de coronavirus! Soția lui Ștefan Bănică Jr a închis școala de dans și muzică pentru copii!

„Ne-am căsătorit, este un lucru normal, nu cred că trebuie făcut cu surle şi trâmbiţe, nu este genul nostru. S-a întâmplat într-un loc mai îndepărtat, i-am avut aproape pe prietenii noştri. Lucrurile importante trebuie trăite şi păstrate în intimitate pentru a te simţi bine, nu să fie un stres permanent”, declara Ştefan Bănică.

Parteneri