Ioana Filimon a fost bătută crunt de iubit de fostul iubit! Dezvăluiri despre clipele îngrozitoare prin care a trecut

Ioana Filimon continuă seria dezvăluirilor șocante! După ce a povestit clipele îngrozitoare prin care a trecut, fiind bătută de fostul iubit, vedeta a declarat că rănile suferite au fost atât de grave, încât a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Ioana Filimon a trecut printr-o mulțime de experiențe de-a lungul vieții sale. Din păcate, nu toate dintre acestea au fost plăcute. Frumoasa șatenă a vorbit despre fostele sale relații, spunând că foștii ei parteneri au bătut-o și au înșelat-o.Ioana Filimon a apelat la ajutorul medicilor, după ce a fost bătută de fostul iubit
După mai multă vreme în care a ales să tacă, Ioana Filimon s-a hotărât să vorbească despre unele dintre cele mai negre momente din viața ei. Vedeta a povestit că a fost supusă violenței domestice, fără ca iubitul ei de atunci să fi avut vreun motiv.

„Nu am greșit cu nimic în fața lui încât să spui că poate am o justificare și de asta am meritat să trec prin așa ceva. Cu toate astea, nu există motiv întemeiat să dai într-o femeie. (…) A avut el așa un moment de slăbiciune și nu a mai știut să se controleze”, a declarat vedeta la „Antena Stars”.

De ce nu li s-a confesat celor dragi
În același timp, Ioana Filimon a mărturisit că la acea vreme a luat măsuri împotriva partenerului ei de atunci, dar s-a oprit, pentru că era sigură de faptul că lumea o va învinovăți tot pe ea. Vedeta s-a despărțit definitiv de acel bărbat și nici acum nu s-a confesat multor persoane cu privire la drama trăită.

Parteneri