Iulia Albu și-a dat în judecată fostul soț după ce și-au aruncat cuvinte grele

Mihai Albu parcă trăiește un coșmar după divorțul de Iulia Albu. După ce fosta soție l-a jignit în fața copilului, acum l-a dat și în judecată.

Mihai Albu a fost dat în judecatăMihai Albu, dat în judecată de fosta soție.
Iulia Albu susține că designerul i-a stricat imaginea.
Războiul dintre Mihai și Iulia Albu pare că nu se mai termină, ci din contră, se agravează de la o zi la alta.După ce și-au aruncat cuvinte grele din cauza faptului că nu se înțeleg în privința timpului acordat fiicei lor pe care trebuie să îl împartă, acum foștii soți au mers și mai departe.

De o parte a baricadei, Iulia susține că designer-ul i-a stricat imaginea și că nu mai suportă jignirile acestuia, de cealaltă parte, creatorul de pantofi spune că, de fapt, el este victima, căci nu se poate bucura de copilul lui așa cum spune legea. Mai mult decât atât, Iulia pare că ar face orice pentru a pune piedici acestor întâlniri, motiv pentru care a obținut chiar și un ordin de restricție.

”Nu știu dacă neapărat își caută dreptatea. Ea insunează că i-am stricat imaginea. Nu prea înțeleg ce vrea ea. Eu nu comentez asta, ci doar relația cu copilul meu. Eu aș dori să respecte decizia judecatoriei. Este ceva universal, este vorba despre weekend-ul unu și trei din lună, adică patru zile și două săptămâni din vacanța de vara și diferite porțiuni din restul vacanțelor. Nu înțeleg de ce nu le respectă că sunt reguli simple. Anul acesta, fata ar trebuie să fie de Crăciun la mama și de Revelion la mine. Eu sper să fie așa, îmi doresc! Pentru că de Sfântul Mihail și Gavril nu mi-am văzut fata pentru că ea a reușit să obțină un ordin de restricție pentru câteva ore. Nu aveam voie să mă apropi la mai puțin de 100 de metri. A doua zi a fost ridicat ordinul pentru că nu erau motive întemeiate, pentru că totul a pornit de la concubinul Iuliei care mi-a spus că el este tatăl legal al copilului, iar replica mea a fost că „dacă aveam un pistol” am râs și am spus că am glumit. Aluzia aia era în ideea că m-a atacat și că m-am simțit neîndreptățit”, a spus Mihai Albu într-un interviu telefonic în cadrul emisiunii ”Star Matinal”.

Mai mult decât atât, Mihai Albu a declarat în exclusivitate la Antena Stars faptul că fetița lui este martora unor scene ireale. Vedeta susține că fosta soție îi aduce tot felul de jigniri în fața copilului, pe care, ulterior, el trebuie să i le explice și să o facă pe cea mică să înțeleagă că lucrurile nu stau chiar așa cum spune mama sa.

”Eu sunt acela care nu mi-am văzut copilul. Trei luni nu mi-am văzut copilul, în urma întâmplării am făcut plângere penală. Până la urmă trebuie să răspundă ea în fața legii pentru nerespectarea legii judecătorești. În orice caz, copilul mi-a spus o groază de lucruri care se vorbesc despre mine acolo, legat de aspect, de vârstă, nu mi se pare normal să fiu tratat așa. Am 58 de ani împliniți, dar nu trebuie să îi explic copilului meu ce înseamnă „boșorog expirat”. Ăsta este un exemplu, dar nu mai vreau să comentez asta, o las pe ea să acționeze. Eu cred că ar trebui să vedem interesul superior al copilului, nu al nostru”, a mai menționat celebrul designer-ul.

Parteneri