Iuliana Luciu și Cristi Mitrea cel mai nou cuplu din showbiz! Ce a făcut Andreea Mantea când a aflat

Luna decembrie a venit cu mari surprize în showbiz-ul românesc! Cum nu știți despre ce vorbim? Iuliana Luciu și Cristi Mitrea formează cel mai nou cuplu din lumea mondenă! Ce a făcut Andreea Mantea, după ce a ieșit la iveală relația dintre tatăl copilului său și sora Nicoletei Luciu? Paparazzii Spynews.ro i-au surprins pe ”porumbei” în timp ce se sărutau!

Mitrea și Luciu, cel mai nou cuplu din showbiz! Inimii nu-i poți dicta! Cam așa stă situația și în cazul Iulianei Luciu și a lui Cristi Mitrea. Paparazzii Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din Românie, vigilenți ca de fiecare dată, i-au surprins pe ”proaspeții iubiței” într-un restaurant de fițe din Capitală! Și nu, nu vorbim despre o întâlnire între doi buni prieteni, căci, prietenii nu se sărută și nici nu se îmbrățișează de mama focului!

Gestul făcut de Andreea Mantea, după ce a ieșit la iveală relația dintre Cristi Mitrea și Iuliana Luciu

Acum, gata, relația trebuie asumată și mergem înainte! Chiar și așa, vă întrebați oare ce părere are Andreea Mantea vis-a-vis de relația pe care o are tatăl copilului său cu sora Nicoletei Luciu? Vă spunem noi! Frumoasa brunetă a postat un filmuleț dis de dimineață pe rețelele de socializare! Și dacă vă gândeați că face referire la cei doi, nici gând!

Andreea le-a transmis fanilor săi că este în extaz, deoarece i-au ajuns acasă luminițele de Crăciun. Ba chiar consideră că este o zi foarte frumoasă și se arată în culmea fericirii!

”Au venit și luminile, piticii de exterior, ia uite ce drăguțe sunt! Doamne, zici că sunt niște mingiuțe! Vai, ce frumos! Doamne, ce fericire! Ce zi frumoasă”, a spus Andreea pe Instagram.

Andreea Mantea și Cristi Mitrea, o poveste de dragoste cu… năbădăi
Deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andreea Mantea și Cristi Mitrea au trăit una dintre cele mai tumultoase, dar și frumoase povești de dragoste din showbiz-ul românesc. S-au cunoscut în cadrul emisiunii ”Burlăcița”, acolo unde mulți bărbați s-au luptat pentru inima focoasei brunete, însă, celebra prezentatoare TV a avut ochi doar pentru luptătorul de MMA.

Pe scurt, s-au văzut, s-au plăcut și s-au iubit nebunește! Relația dintre cei doi nu părea să aibă final, mai ales că Andreea Mantea a rămas însărcinată foarte repede. Din nefericire, la scurt timp au realizat că sunt incompatibili și s-au despărțit. Dragostea nebunească s-a stins mai repede ca vântul, iar Mantea chiar și-a șters tatuajul pe care i-l dedicase tatălui copilului său.

Au încercat să-și mai ofere șanse, să lase de la ei, să schimbe și să aducă ceva nou în relație, însă, știți prea bine că ”ciorba reîncălzită” nu mai are deloc același gust. Într-un final, Mantea și Mitrea au ales să meargă pe drumuri separate, continuând să fie doi părinți exemplari pentru micuțul David.

”Cel mai important lucru este David, creșterea lui, relația pe care am dezvoltat-o cu Andreea ca să îl putem crește împreună. Este un băiat foarte inteligent, cu o personalitate puternică. Sper să fie isteț ca mama lui, ca mine. A luat un pic din nebunia noastră. Îl văd fiind o persoană care s-ar descurca în orice situație. E încăpățânat ca mine. E foarte atașat și o iubește pe mama lui. Când suntem împreună se schimbă rolurile și devine mai atașat de mine”, declara sportivul în urmă cu ceva timp.

Parteneri