Jador și Mario Fresh au fost atacați de 6 invidizi într-un club. De la ce a început tot scandalul si care este starea de sănătate a lui Mario Fresh

Jador și Mario Fresh s-au distrat pe cinste sâmbătă sera, într-un club select din Mamaia. Nimeni nu s-ar fi așteptat la ce a urmat. Cei doi, împreună cu iubita lui mario, Alexia Eram, au fost atacați în parcarea clubului.

Mario Fresh și Jador, puși la pământ

Când au părăsit incinta clubului, cei doi au fost atacați de mai mulți atacatori, care i-au pus la pământ. Strigătele Alexiei Eram, iubita lui Mario, i-ar fi speriat pe agresori, potrivit martorilor.

Mario Fresh și Jador au depus plângere la Poliție, iar fiica Andreei Esca le-a declarat anchetatorilor că în timpul agresiunii, unul dintre atacatori ar fi țipat: „Aduceți săbiile din mașină!”.

UPDATE. Mario Fresh a confirmat bătaia. „Așa e… Vă povestesc eu…”
Cei doi artiști au declarat că nu au avut nicio tangență cu agresorii înainte și nu se cunoșteau. Moticul pentru care cei șase indivizi au sărit la băraie ar fi fost din cauza unui refuz. Jador a refuzat să facă poze cu mai multe fete, pe motiv că este obosit, au declarat surse pentru Cancan.ro.

Prima reacție a lui Jador, după ce a fost bătut în parcarea unui club din Mamaia: „Oameni nebuni!”
Jador a vorbit pentru prima dată despre scandalul prin care a trecut. El susține că au fost atacați din senin, dar acum sunt bine.

„Eu și Mario suntem bine amândoi. S-a întâmplat din senin, oameni nebuni. Ajungi la mare să te distrezi și dai de așa ceva. E trist că oamenii sunt atât de răi în ziua de azi. Noi nu am deranjat pe nimeni. Suntem oameni ca toți ceilalți, avem viața noastră și ne distrăm si noi cum fac tinerii de vârsta noastră. Suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu”, a declarat Jador, pentru sursa citată.

Mario Fresh a ieșit cel mai „șifonat”, acuzând dureri grave. El ar avea maxilarul rupt și o contuzie puternică la spate.

Parteneri