Laura Cosoi a devenit mămică pentru a doua oară! Prima imagine cu micuța Vera: “Suntem binecuvântați de Dumnezeu și iubiți”

Laura Cosoi, mămică pentru a doua oară: „Suntem binecuvântați de Dumnezeu și iubiți”. Micuța Vera și-a ales singură ziua de naștere și nici nu o putea face mai bine. Fetița a venit pe lume pe cale naturală, la fel ca surioara sa, Rita. Laura Cosoi și Vera se vor întâlni astăzi cu tăticul nerăbdător, dar și cu surioara mai mare.

„Pe 15 august, in zi Sfanta, a venit pe lume, pe cale naturala, minunea noastra, Vera 🤍 Suntem binecuvantati de Dumnezeu si iubiti! Multumim pentru fiecare gand bun! Azi mergem acasa si urmeaza intalnirea cu tati cu cu Rita buna. Ah, cate emotii! 🤍

As vrea sa multumesc echipei @medicover_romania pentru grija si implicare! Multumesc, @dorina_c pentru daruire, Adinei Craciun (moasa) pentru putere si determinare, dr. Purcarin Denisa, medicilor de garda, asistentelor ! Va sunt vesnic recunoscatoare pentru experienta unica si plina de insemnatate din viata noastra 🤍”, a fost mesajul transmis de mămica celebră pe contul său de socializare.

Vera a venit pe lume în zi de sărbătoare

Mămica celebră a dat vestea cea mare pe Instgram unde a postat o fotografie simbolică în care își ținea bebelușul nou-născut de mânuță. „Vera ❤️” a scris simplu Laura Cosoi în dreptul fotografiei care a adunat zeci de mii de reacții.

„Felicitari!!! Sa fiti sanatoase! Sa va bucurati de noua viata!”, „Oh Doamne! 😍 Felicitări! Bine ai venit pe lume, pui! ❤️”, „Ritaaaa surioara ta Vera e pregatita de joaca❤️❤️❤️”, „Sa fii sănătoasă și sa aduceți , tu și Riță multe bucurii părinților . Recuperare grabnica și creștere ușoară ❤️” au fost doar câteva dintre mesajele care au început să curgă pe contul de socializare al Laurei Cosoi din primele secunde după ce a dat vestea cea mare.

Parteneri