Liderul ALDE susține că atacul lui Klaus Iohannis și Ludovic Orban la adresa micilor producători agricoli

Liderul ALDE susține că atacul lui Klaus Iohannis și Ludovic Orban la adresa micilor producători agricoli este picătura care a umplu paharul. Politicianul susține că decizia celor doi este ”ceva ce nu poate fi acceptat”.

”Atacul lui Iohannis și Orban la adresa micilor producători agricoli este picătura care a umplut paharul! Este foarte clar că nu le plac produsele românești, dar a închide piețele în plină toamnă când românii își fac provizii pentru iarnă, când micii producători își câștigă banii pentru producția de la anul și pentru supraviețuirea peste iarnă, este ceva ce nu poate fi acceptat” , a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Atacul lui Iohannis și Orban la adresa micilor producători agricoli este picătura care a umplut paharul! Este foarte clar că nu le plac produsele românești, dar a închide piețele în plină toamnă când românii își fac provizii pentru iarnă, când micii producători își câștigă banii pentru producția de la anul și pentru supraviețuirea peste iarnă, este ceva ce nu poate fi acceptat.

Așa cum au găsit soluții să țină supermarketurile deschise, guvernul Iohannis-Orban trebuie să găsească soluții și pentru piețe! Dacă nu știu, nu pot sau nu sunt lăsați, ei TREBUIE SĂ PLECE! Teroarea aceasta permanentă la adresa micului producător și a celor cu venituri mici nu poate fi acceptată!

Parteneri