Lidia Buble face ce face și iar ajunge în atenția tuturor. Cum pozează artista

Lidia Buble, tu chiar nu te cumințești deloc? De când este femeie singură, frumoasa cântăreață pozează în cele mai incendiare ipostaze, lăsându-i mască pe fani. De această dată, artista i-a uimit pe toți, afișându-se fără lenjerie intimă!

Lidia Buble, apariție de infarct, fără lenjerie intimă!
De când este femeie singură, artista pozează în cele mai incendiare ipostaze!
Lidia Buble face ce face și iar ajunge în atenția tuturor. Dacă de cele mai multe ori vocea ei o scoate în evidență, fiind una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România, de această dată, faimoasa artistă a demonstrat că are și alt AS în mânecă. Și încă cum!

La doar 27 de ani, Lidia Buble se poate considera o adevărată norocoasă. Are bani, este faimoasă atât în țară, cât și peste hotare și unde mai pui că are o familie minunată și numeroasă care o susține în tot ceea ce face.

Lidia Buble s-a afișat într-o rochie sexy, de culoare albă, fără lenjerie intimă
Articolul continuă după recomandări

Recunoaşteţi personajul? Acum este o vedetă celebră, dar în urmă cu 7 ani o adevărată dramă i-a schimbat viața
Lidia Buble a arătat nu o dată că frumusețea este moștenire de familie în cazul ei, având niște surori la fel de superbe. Totodată, vedeta a demonstrat că pe lângă atuurile muzicale, este la fel de conștientă și de cele fizice, știind de fiecare dată cum să-și pună trupul de zeiță în valoare.

Posteriorul și sânii vedetei au fost în prim-plan!

De curând, Lidia Buble a reușit să-și bucure admiratorii cu o apariție extrem de… surprinzătoare. Îmbrăcată într-o rochie albă, sexy, ce-i scotea perfect în evidență sânii și posteriorul bombat, celebra cântăreață pare că „a uitat” de lenjeria intimă, oferindu-le bărbaților o priveliște de milioane, fiind lăsată la vedere o bună parte din bust, cât și din fund.

Așadar, nu este de mirare că la doar câteva secunde de când vedeta a postat imaginea, fotografia Lidiei Buble a fost asaltată de mii de like-uri, reacția fanilor dezvăluind încântarea la cote maxime.

Parteneri