Lidia Buble s-a destăinuit fanilor după despărțirea de Răzvan Simion: “Nu e ok să stai unde nu ești prețuit și apreciat”

Lidia Buble este cât se poate de activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii toate momentele bune și rele prin care trece. De această data, artista a postat un mesaj cu subînțeles după depărțirea de Răzvan Simion, care i-a pus pe toți pe gânduri.

Lidia Buble este printre cele mai active persoane publice pe rețelele de socializare, fiind mereu prezentă pe pagina sa de Instagram. Fie că are lucruri pozitive de împărtășit, fie că este scoasă din minți, blondina își exprimă sincer părerile și nu lasă loc de interpretări.

Cu toate acestea, când vine vorba de despărțirea de Răzvan Simion, nu de puține ori cântăreața a fost extrem de misterioasă și a postat mesaje cu subînțeles, care au creat confuzie în rândul fanilor. De această dată, Lidia Buble nu a făcut expecție de la „regulă”, iar la câteva luni de separarea de prezentatorul tv, vedeta a postat un mesaj emoționant care pare să aibă legătură cu relația cu fostul iubit.

„Divorțul este ok. Despărțirea este ok. Să o iei de la capăt este ok. Să treci peste este ok. Ce nu este ok este să rămâi undeva unde nu ești prețuit și apreciat.”, se arată în mesajul repostat de Lidia Buble pe pagina sa de Instagram.

Adevărul despre relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion

În urmă cu puțin timp, controversata artistă a făcut mărturisiri neașteptate legate de actuala relație cu fostul iubit, Răzvan Simion. După ce în ultima perioadă s-a speculat că ar fi trecut deja peste despărțirea dintre ei și ar fi intrat într-o nouă poveste de iubire, alături de artistul Cornel Ilie, de la trupa „Vunk”, blondina a dat cărțile pe față și a recunoscut cum stau lucrurile, de fapt, în viața ei amoroasă.

Prin urmare, Lidia Buble s-a destăinuit fanilor în același loc unde o face de fiecare dată cu încredere și curaj, și anume pe pagina sa de Instagram. În cadrul unei sesiuni de întrebări din partea fanilor, cântăreața a vorbit despre familie, proiectele muzicale, dar și despre bărbații din viața ei.

Referitor la relația dintre ea și Cornel Ilie, blondina a specificat că nu-i leagă nimic altceva decât noua piesă pe care au lansat-o împreună, iar colaborarea dintre ei este strict profesională. Cei doi se înțeleg de minune, însă nu poate fi vorba de ceva mai mult decât o prietenie.

Asaltată cu întrebări legate de Răzvan Simion, artista a dezvăluit că se înțelege foarte cu bine cu fostul iubit, iar relația dintre ei este strict profesională. Cu toate că nu mai formează un cuplu, cei doi nu și-au spus „adio” definitiv și colaborează profesional atunci când este nevoie.

”Aoleu, câte întrebări sunt pe tema asta. Ne înțelegem foarte bine și acum. Noi lucrăm în continuare împreună. El este managerul meu, suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională”, a spus Lidia Buble pe pagina sa de Instagram, într-o ședință de întrebări venite din partea fanilor.

Parteneri