Lili Sandu a devenit mămică pentru prima oară astăzi! Iată imaginea cu cel mai nou membru al familiei

Zi importantă pentru frumoasa actriță! Lili Sandu a născut în această dimineață un băiețel. Lili și iubitul ei, Silviu Țolu, au devenit pentru prima dată părinți.

Lili Sandu este în culmea fericirii! În această noapte, actrița a adus pe lume un băiețel de nota 10. Micuțul are 52 de cm și 3.300 de grame. Fotografia postată pe contul ei de Instagram a emoționat pe toată lumea. Vedeta își ține micuțul strâns la piept, iar la descrierea fotografiei a scris următorul mesaj.

“Atunci când viața capătă un sens…
Aseară 10-08 miracolul nostru a vrut sa vina pe lume! Un 10 perfect, 52 cm și 3300 gr m au făcut sa trăiesc cele mai intense emoții pentru care nu exista cuvinte. Au curs multe lacrimi de fericire…
Ii mulțumim lui Dumnezeu pentru o așa mare binecuvântare.
Bine ai venit, fiul nostru iubit! 🐣🦁✨🤍”, a scris frumoasa mămică la ultima postare.

Lili Sandu a născut un băiețel! Primele imagini cu cel mic!

Fanii au reacționat imediat când au văzut imaginea postată de Lili și i-au adresat doar cuvinte frumoase.

“Să vă trăiască în sănătate și bucurii!/ “Felicitări! Sa fiti sănătoși! 🎉🤗”/ “Felicitari! ❤️ Fii binevenit pe lume, sa fiti sanatosi si binecuvantati cu totii!”/ “Bravo suflet frumos 💕🙏🏻fericirea de pe chipul tău raioneaza pana la soare 😍sa fiți sănătoși și îngerașul acesta care te-a ales sa-i fi mama , ghid in viața ,sa crească mare și împlinit pe toate planurile vieții.”, au scris câțiva internauți.

Parteneri