Locuitorii Parisului au fost informați să se pregătească pentru instituirea Alertei Maxime! Începând de luni se vor lua măsuri drastice

Locuitorii Parisului au fost informați să se pregătească pentru cele mai drastice măsuri anti-COVID. De luni ar putea fi instituit gradul maxim de alertă din cauza degradării accentuate a situației epidemiologice.

Capitala franceză şi suburbiile sale au ”depăşit cele trei praguri care pot corespunde zonei de alertă maximă”, a declarat ministrul Véran, în cadrul unei conferinţe de presă.

Olivier Veran, ministrul francez al Sănătății: “De câteva ore a apărut o depășire a indicatorilor ce urmează să fie verificată în următoarele zile. Dacă se va confirma, nu vom avea de ales.

Parisul și suburbiile vor fi plasate în gradul de alertă maximă începând de luni. Această instituire a alertei maxime va însemna că locuitorii Parisului și ai suburbiilor vor trebui să-și reducă temporar interacțiunile sociale. Adică fără petreceri în familie, fără întâlniri cu prietenii, barurile vor fi închise”.

Parteneri