Lora s-a pozat cu cea mai provocatoare ținută! A uitat să își ia lenjeria intimă

Lora a sucit încă o dată imaginația fanilor, după ce ”a uitat” să îmbrace lenjeria intimă. Artista a îmbrăcat cea mai îndrăzneață rochie din garderobă și a arătat tot ce are mai frumos.Lora nu vrea să se cumințească și ne-o demonstrează încă o dată! Artista este una dintre figuile publice feminine care a știut mereu să își pună fanii pe jar, dar și să țină prima pagină a tabloidelor ocupată. Astfel că nu doar vocea și piesele sale au adus-o în prim-plan, ci și aparițiile pe care le-a avut de-a lungul timpului, extrem de provocatoare.

O astfel de apariție a avut și în urmă cu câteva ore, pe Instagram, acolo unde s-a dezlănțuit și și-a pus fanii, deloc puțini la număr, pe jar.Deși ne-a obișnuit cu aparițiile sale extrem de sexy, cu ținutele sale provocatoare și cu celebrele costume de baie minuscule, de data aceasta, artista a făcut încă un pas spre ”goliciune”.

Lora ne-a arătat că nu poartă chiloți, după ce a îmbrăcat cea mai provocatoare rochie
Pentru că este extrem de activă pe rețelele de socializare, dar și pentru că știe cum să își țină admiratorii aproape, mai ales acum când evenimentele au ajuns pe ”tușă” din cauza pandemiei de coronavirus, Lora a decis că este momentul să renunțe la lenjeria intimă.

Lora s-a fotografiat într-un leagăn

Da, da, este adevărat! Artista și-a schimbat look-ul, cel puțin pentru o fotografie inedită, având acum părul lung și albastru, s-a machiat într-un mod mai aparte, dar surpriza abia acum vine. Pentru a avea o imagine fabuloasă, artista a îmbrăcat o rochie neagră, simplă, dar extrem de provocatoare.

Dacă vă întrebați ce poate fi provocator la o rochie neagră, simplă? Ei bine, vă spunem doar atât: obiectul vestimentar este transparent și are crăpături pe picioare de jos și până sus, în talie. Asta, cu siguranță, vă va lasă fără cuvinte, dar vă va face și imaginația să zburde. Căci așa au făcut și cei care o urmăresc pe Instagram.

”Superbă”, ”Regină”, ”❤️ Mor❤️”, ”Wow 👏❤️❤️😍”, ”Cea mai frumoasă”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor de la Instagram, care au înroșit butonul de like, artista adunând peste 10.000 de aprecieri cu ultima fotografie postată.

Parteneri