Loredana Groza alături de chitaristul ei la un restaurant din Capitală. Ce se întâmplă în viața artistei

Dacă nu Loredana Groza, atunci cine știe să petreacă mai bine “la cârciuma de la drum”? Artista s-a distrat alături de prieteni, printre care și chitaristul ei, la un restaurant din Capitală. Paparazzii Spynews.ro au fost pe fază și au surprins imagini de senzație cu cânăreața.

Loredana Groza este cu siguranță printre cele mai apreciate artiste din România și se poate mândri cu o carieră muzicală extrem de reușită. Cântăreața s-a remarcat încă din perioada tinereții, când piesele ei se auzeau la toate radiourile, iar spectacolele erau printre cele mai de amploare din acea vreme. Cu toate că anii au trecut, Loredana este la fel de energică și radiantă, semn că a descoperit secretul tinereții.

Vedeta este toată numai un zâmbet și nu doar în fața camerelor de filmat. Paparazzii Spynews.ro au surprins imagini de senzație cu diva noastră, în timp ce petrece “la cârciuma de la drum”, așa cum se intitulează și o piesă de-a ei, foarte apreciată de români. Blondina se simte de minune în compania a doi prieteni, unul dintre ei fiind chitaristul trupei sale. Se pare că relația Loredanei cu membrii formației nu este una doar profesională, ci se înțeleg excelent și în afara concertelor.

Dacă nu știe cel mai bine Loredana să se distreze, atunci cine? Paparazzii noștri au surprins cadre de excepție cu jurata de la “X Factor”, în timp ce petrece o seară perfectă alături de prieteni. Aceștia s-au bucurat de o cină pe măsură, iar la final blondina s-a răsfățat cu un pahar, probabil după o zi colpleșitoare de muncă.

Cei 3 au râs pe cinste toată seara, iar relața dintre artistă și formația este pe departe una cum orice cântăreț și-ar dori-o. Loredana Groza a fost pe tot parcursul întâlnirii cu zâmbetul până la urechi, profitând de timpul de calitate în oraș.

Artista s-a distrat alături de prieteni

În ciuda restricțiilor tot mai aspre în ceea ce priveșe circulația în spațiile publice, artista a găsit un moment potrivit să uite de griji și de muncă și s-a delectat cu o masă delicioasă. Pauza bine meritată a fost un moment ideal să-și consolideze relația cu apropiații, dar și să iasă din rutină.

Filmările pentru emisiunile tv sau orele petrecute în studioul de înregistrări au fost “uitate” pentru câteva ore. După ce s-a bucurat de ieșirea la restaurant, artista a plecat și cu mâinile încărcate cu mâncare luată la pachet acasă, semn că meniul localului i-a fost pe plac. Drumul spre casă a fost asigurat de chitaristul ei, care s-a oferit să o conducă cu mașina lui.

Parteneri