Loredana Groza este una dintre cele mai frumoase femeii din România

Loredana Groza este una dintre cele mai frumoase femeii din România. La vârsta de 50 de ani, artista încă surprinde publicul cu frumusețe ei și corpul senzațional.

Loredana s-a lăsat fotografiată într-o ținută de felină, chiar pe platourile show-ului “X Factor”, unde este și jurat. Rochia îi scoate în evidență chipul angelic și trăsăturile corpului, care sunt foarte senzuale.

Artista le-a reamintit tuturor că vârsta nu contează, poți fi sexy și frumoasă în toate perioadele vieții. Loredana și-a obișnuit fanii cu stilul nonconformist și prezența inedită.

Loredana Groza, decolteu exagerat de sexy în videoclip. Foto interzisă  minorilor

Loredana Groza, topless la primele ore ale dimineții. Cum s-a pozat în pat
Alături de fotografie, Loredana Groza a ținut să menționeze faptul că se află pe scena “X Factor”, unde își petrece majoritatea timpului.

Loredana a primit aprecierile pozitive ale fanilor
Au apărut și comentarii referitoare la fizicul excepțional al artistei. Oamenii din mediul online au afirmat că această ținută este făcută special pentru Lori.

“Atașez o listă completă cu toate artistele care arată super bine într-un imprimeu de leopard. Locul 1: Loredana. Yes, Lori! Big Love!”, este mesajul unui fan al Loredanei.

O puteți urmări pe Loredana Groza în fiecare vineri, de la 20:30, la X Factor, pe Antena 1.

Parteneri