Loredana Groza nu încetează să își uimească fanii și s-a prezentat la un concert cu un decolteu provocator

Loredana Groza nu vrea să-și arate vârsta și continuă să aibă apariții incendiare. Astfel că, recent a urcat pe scenă cu sânii pe afară. Artista a fișat un decolteu amețitor, care i-a lăsat la vedere tot.

Loredana Groza este fără doar și poate una dintre cele mia efervescente artiste din showbiz. Deși a ajuns la 50 de ani, multă lume ar crede că nu a depășit pragul vârstei de 30, căci nu lasă nicio clipă să se vadă acest lucru.Jurata de la ”X Factor” a avut dintotdeauna apariții sexy, însă, în ultima vreme putem spune că a făcut din asta un obicei la care nu vrea să mai renunțe și bine face, căci fanii sunt în delir.

Loredana Groza cu sânii la vedere

După ce și-a obișnuit admiratorii cu fotografii care mai de care mai incitante, acum, vedeta și-a dorit să îi facă fericiți și pe ascultătorii săi.

Astfel că a decis să urce pe scenă mai mult dezbrăcată, decât îmbrăcată. Cântăreața a ales o ținută neagră, din cap până în picioare, transparentă și cu un decolteu amețitor, prea neîncăpător, am putea spune, pentru sânii săi extrem de voluptoși, care mai, mai, să iasă pe afară.

Și pentru a nu vă lasă doar să vă imaginați această ținută, avem și dovada. Chiar înainte de a apărea în fața publicului, Loredana Groza s-a fotografiat și le-a arătat și celor din mediul online cât poate fi de sexy și de dotată, chiar și acum, trecută de prima tinerețe, când ar putea oricând să concureze cu orice domnișorică de 20 de ani.

Parteneri