Loredana Groza nu încetează să uimească cu fiecare apariție! S-a pozat topless în pat

Loredana Groza și-a încântat fanii înainte de o noua ediție “X Factor” cu o serie de poze surprinse dimineața, când încă era în pat. Vedeta nu s-a sfiit să apară topless în imaginile ce au încins imaginația fanilor de pe Instagram.

Loredana Groza a publicat 3 imagini în această dimineață, surprinse în pat. Vedeta s-a pozat acoperită doar cu lenjeria de pat decorată cu motive tropicale precum pasări colibri și flori exotice.

Vedeta a purtat și accesorii în imagini, printre care se numără un lănțișor elegant și mai multe brățări pe mâna stângă.

Alaturi de imaginile incendiare, Loredana a publicat și mesajul: “Precum o pasăre colibri în căutare de dulceață. Bună, bună dragoste” (“Like a hummingbird looking for sweetness.. Hello, hello love #honey #weekend #friday #morningvibes #agurida”).

În total, Loredana a publicat 3 imagini surprinse în pat și fanii nu au ezitat să își arate aprecierea în comentarii, în care au numit-o “o frumusețe naturală” și “bestială”.

POZAT in stiri - rezultatele cautarii dupa POZAT

Nu e prima dată când Loredana Groza își încântă fanii cu poze incendiare

Loredana e una dintre cele mai cunoscute și râvnite vedete din România și fanii nu ezită să îi aducă aminte că e în top atunci când publică imagini pe rețelele de socializare.

E una dintre cele mai versatile vedete, ce a reușit să își schimbe stilul de nenumărate ori de-a lungul carierei sale de succes, începută în urmă cu aproape 4 decenii.

De multe ori, Loredana își încântă fanii de pe Instagram cu poze incendiare, surprinse în ținute sumare sau în costum de baie.

Loredana își etalează stilul unic nu doar pe scenă, ci și în cadrul show-urilor la care participă. O poți urmări în fiecare vineri, de la ora 20:30, la “X Factor”, pe Antena 1.

Parteneri