Luiz Lazarus a postat pe rețelele de socializare o poză care indică faptul că Simona ar putea fi fata care a ars în geamantan

Luis Lazarus s-a arătat convins aseară că știe cine este fata arsă într-o valiză în urmă cu câteva zile la marginea unui drum din Giurgiu.Celebrul jurnalist și investigator Luis Lazarus a lansat în această seară o ipoteză pe pagina sa de Facebook. El a publicat o fotografie cu o tânără despre care susține că ar fi chiar fata arsă într-o valiză la marginea unui drum național din Giurgiu.

”Ea este Simona. Este o fată care nu are familie, are un singur bunic. Bunicul ei este foarte bolnav. Nu mai stătea de ceva timp la bunic, avea un prieten. (…) Am fotografii inclusiv cu prietenul ei. El era hoț de telefoane. Fata a lucrat în centrul istoric. Era clientă falsă la vreo trei cluburi. În martie a intrat într-un declin financiar, l-a găsit pe acest băiețaș. A lucrat puțin în campania electorală, fata arăta extrem de rău. O prietenă de-a ei a încercat să discute cu ea, dar nu a mai văzut-o de atunci”, a declarat Luis Lazarus.

Întrebat de Victor Ciutacu dacă ”putem să băgăm mâna în foc că ea este fata găsită pe câmp”, Luis Lazarus a răspuns:

”Atâta timp cât toată țara e pusă pe zar și nu reușește să deslușească această poveste, atâta timp cât s-a dat un portret robot, semnalmente și toate acestea corespund cu precizie cu această persoană care este dispărută, nu am nicio îndoială că ea este. Ceea ce mă frapează este altceva. De ce poliția nu a făcut legătura cu ea. Dacă a făcut-o atunci de ce a ținut ascuns publicului?”, a mai spus Lazarus.

Parteneri