Lumea filmului în DOLIU! Un mare actor a murit după infecția cu Coronavirus la numai 53 de ani

Lumea filmului e din nou în doliu! Actorul Vlad Ciobanu din Republica Moldova a murit, după ce s-a infectat cu coronavirus! Acesta s-a stins din viață la vârsta de 53 de ani!

Este din nou o zi tristă pentru lumea filmului și a teatrului, de data aceasta pentru Republica Moldova. La vârsta de doar 53 de ani, actorul Vlad Ciobanu a încetat din viață, după ce s-a infectat cu coronavirus!

Bărbatul suferea și de leucemie acută și a fost internat în spital în urmă cu mai multe luni după ce s-a infectat și cu coronavirus, iar starea sa a fost mai tot timpul gravă!

Îndrăgitul actor a ajuns pe patul de spital în luna iulie a acestui an, la Iași. În urmă cu doar câteva săptămâni fratele lui a anunțat că starea sa de sănătate este din ce în ce mai gravă, iar infectarea cu coronavirus a venit odată cu ședințele de chimioterapie la care acesta a fost supus după ce s-a aflat că suferă de leucemie!

Vlad Ciobanu a fost director general al Centrului de Educație prin Artă, iar el a reușit să devină cunoscut publicului larg prin apariția filmului ”Luceafărul”, regizat de Emil Loteanu în anul 1987!

Nu este singura producție în care el a participat, aceasta excelând în scenă și în rolurile lui Hamlet, Macbeth sau Don Juan.

Maia Sandru, proaspătul președinte al Republicii Moldova, mesaj de condoleanțe!
Pentru Republica Moldova moartea lui Vlad Ciobanu reprezintă o mare pierdere, iar noul președinte praspăt ales, Maia Sandu, a transmis un mesaj de condoleanțe familiei îndurate, dar și un mesaj de regret față de îndrăgitul actor plecat mult prea devreme la ceruri!

„Condoleanţe familiei şi tuturor celor care l-au preţuit pe Vlad Ciobanu. Să-l ţinem minte ca pe actorul veşnic dornic să îmbogăţească lumea teatrului şi să aducă proiecte noi, ca pe cel care a reuşit să îl joace atât de frumos pe Eminescu, ca pe profesorul care mereu căuta să pună în valoare tinerii. Dumnezeu să-l ierte”

Parteneri