“Mă scotea din minți, n-o mai suportam!” Şi-a legat fetiţa de pătuţ şi a privit-o cum moare

Ellie-May avea doar 19 luni de când venise pe lume, atunci când mama sa a decis să îi pună capăt zilelor într-un mod absolut șocant.

Femeia și-a legat propriul copil de pătuț și și-a lăsat fetița acolo zile întregi, până când aceasta a murit. Femeia a scris pe Snapchat la câteva ore după ce fetița și-a dat ultima suflare. “Mă scotea din minți, n-o mai suportam”, a fost mesajul postat, potrivit Mirror.co.uk.

Procurorul a declarat în sala de judecată că fetița a fost ținută timp de o săptămână în pătuț, legată de mâini. Fiind incapabilă de a se mișca, fetița a murit din cauza faptului că nu putea să respire, fiind poziționată cu fața în jos. Părinții fetiței sunt despărțiti, iar tatăl micuței spune că nu a avut nici cea mai vagă ideea despre comportamentul scandalos al fostei sale iubite. “Era nesuferită și insuportabilă, dar n-am crezut că e în stare de așa ceva.”, a declarat bărbatul.

În prezent, mama ucigașă se află în arestul poliției, însă are șanse mari să scape de închisoare pe viață, din cauza problemelor psihice.

Parteneri