Madălina Ghenea n-are noroc în dragoste. S-a despărţit de iubitul miliardar din Italia după ce şi-a băgat coada “tata socru”

Foto: Wowbiz.ro

Viața sentimentală a frumoasei Mădălina Ghenea pare desprinsă din scenariul unei telenovele. A bifat câteva relații cu actori de top de la Hollywood, iar, după despărțirea de Matei Stratan, tatăl fiicei ei, vedeta și-a găsit liniștea în brațele lui Leonardo Maria Del Vecchio, unul dintre moștenitorii unui imperiu de peste 18 miliarde de dolari. Dar nici de data aceasta modelul se pare că n-a avut prea mult noroc în dragoste.

”Socrul” multimiliardar și-ar fi băgat ”coada” și ar fi reușit să o despartă de fiul său. Cancan.ro a prezentat informații uluitoare legate de episodul mai puțin plăcut trăit de Mădălina Ghenea.

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai frumoase femei din România, apreciată de public atât pentru calitățile sale fizice, cât și pentru succesul de care are parte pe plan profesional. Deși a avut relații cu bărbați celebri și puternici financiar, românca noastră nu prea pare să aibă noroc în dragoste.

Cum s-ar fi ajuns la despărțire

În toamna anului trecut, Mădălina Ghenea a bifat o nouă cucerire de top, după ce s-a combinat cu Leonardo Del Vecchio, fiul unuia dintre cei mai bogați oameni ai planetei, a cărui avere este estimată de Forbes, în aprilie 2020, la 18,1 miliarde de dolari.

Potrivit unor surse, relația Mădălinei Ghenea cu frumușelul italian Leonardo Maria Del Vecchio a început să scârțâie după ce tatăl acestuia și-ar fi băgat ”coada” în relația lor. Surse din anturajul lor susțin că ”socrul” vedetei, fondatorul firmei Luxottica, n-ar avea-o la suflet pe sexoasa româncă și-a și-ar fi sfătuit fiul să o termine cât mai rapid cu Mădălina. Așa că, la scurt timp după discuția cu tatăl lui, Leonardo Maria Del Vecchio i-ar fi îndeplinit acestuia dorința și ar fi rupt relația cu românca.

Leonardo Maria Del Vecchio, mare iubitor de fotomodele!

Leonardo Maria Del Vecchio are 32 de ani este un model celebru la rându-i și este fiul fondatorului firmei Luxottica. Tatăl acestuia era, în 2019 – conform Forbes – cel mai bogat om de afaceri din Italia. Leonardo Maria Del Vecchio are un istoric amoros interesant, fiind mare iubitor de fotomodele cunoscute în întreaga lume, dar și amator de lux, atribuindu-se de către presă mega-party-uri cu valuri de șampanie Armand de Brignac. Înainte de relația cu Mădălina Ghenea, Leonardo Maria Del Vecchio a fost logodit cu Alessia Tedeschi, un fotomodel din Abruzzo.

În septembrie 2017, Cancan anunța că Mădălina Ghenea a decis să ia o ”pauză” în relaţia cu Matei Stratan, cu care are o fetiță. Cu trecerea timpului, ruptura părea se accentueze. “Nu m-ai înşelat doar pe mine, ne-ai înşelat pe noi. Nu mi-ai frânt doar mie inima, ne-ai distrus viitorul”, scria Mădălina în noiembrie 2017.

Parteneri