Mama Delile, Gina Matache se află într-un moment critic al vieții: “A intervenit un blocaj care nu-mi permite nici să mai gândesc”

Pandemia de coronavirus a bulversat-o destul de mult pe mama Deliei. Gina Matache a mărturisit că a devenit ușor paranoică și că resimte un blocaj care parcă nu-i mai dă voie să gândească. Iată ce confesiuni de suflet a făcut artista!

Mama Deliei este o cântăreață de renume în țara noastră. De-a lungul vieții ei, Gina Matache a trecut atât prin clipe fericite, cât și prin greutăți, unul dintre momentele dificile fiind marcat de operația pe care a suferit-o la mână în urmă cu un an, în 2019. Chiar și așa, îndrăgita artistă știe să-și păstreze mereu capul sus, fiind o femeie foarte puternică.

Gina Matache traversează o perioadă grea din cauza pandemiei
 Invitată la „Showbiz Report”, mama Deliei a povestit că resimte pandemia de coronavirus ca o perioadă dificilă, de altfel ca mulți oameni, având în vedere schimbările radicale care au avut loc și prin care populația a fost nevoită să treacă odată cu noile măsuri.

Îndrăgita cântăreață a spus că a ajuns să-i fie teamă să meargă chiar și până la magazin pentru a cumpăra o pâine sau să-și ducă nepoții în locurile în care obișnuia înainte.

Totodată, Gina Matache a mărturisit că resimte un fel de blocaj care nu i-ar mai permite să gândească. Cu toate astea, încearcă să treacă prin această etapă cu zâmbetul pe buze și să spere că pandemia se va termina curând pentru ca viața ei să revină la normal.

„Când a apărut al doilea val m-a dus în starea aia unde ți-e frică să te mai duci până la pâine. Am dat în paranoia. Nu ducem copiii acolo că nu știu cum. Am senzația că trebuie să stăm sub un clopot de sticlă și acolo să zicem că putem fi feriți. A intervenit un blocaj care nu-mi permite nici să mai gândesc”, a spus artista la „Antena Stars”.

Artista este de asemenea o bunică extraordinară care are grijă ori de câte ori este nevoie de nepoțeii ei. Gina Matache a declarat că micuții au început grădinița, doar că au făcut o pauză din cauză că au răcit.

Parteneri