Mama lui Sylvester Stallone a murit. Femeia își mutilase chipul din cauza operațiilor estetice

Este doliu în familia lui Sylvester Stallone. Mama lui, Jackie Stallone, s-a stins din viață la vârsta de 98 de ani. Femeia fusese mutilată, în trecut, de operațiile estetice excesive pe care și le-a făcut.

Jackie Stallone a fost vedetă TV și un astrolog foarte cunoscut. Femeia a murit în cursul zilei de luni. Ea s-a remarcat și ca promotor al circuitului feminin de wrestling, și a ”murit în somn, așa cum își dorea”. De asemenea, mama lui Sylvester Stallone a lucrat și ca trapezistă doi ani și a fost și cântăreață de cor. Cu Frank Stallone se căsătorise în 1945, iar căsnicia lor a durat timp de 12 ani. În cel de-al doilea mariaj (cu Anthony Filiti), ea a născut al treilea copil, pe Toni D’Alto, care la vârsta de 48 de ani, în 2012, a murit de cancer.

În anul 1998, Jackie s-a căsătorit cu cel de-al treilea soț, Stephen Devine. Totuși, oamenilor li s-a părut bizar când au decis să locuiască separat, la o distanță de 16 kilometri. Dar și-a motivat alegerea: ”El prefera să locuim împreună, dar eu făcusem deja acest lucru timp de 20 de ani cu primii mei doi soţi şi asta nu a funcţionat”.

Puternicul actor Sylvester Stallone a fost devastat de o veste tragică. Mama lui a murit. Ce

“Era greu să nu o placi, a fost o persoană foarte excentrică şi flamboaiantă. Mintea ei a rămas ascuţită ca un brici până în ziua morţii sale”, a spus Frank Stallone, unul dintre fiii ei.

Potrivit știrileprotv.ro, ea a publicat în anul 1989 o carte intitulată “Star Power: An Astrological Guide to Supersuccess” și a fost invitată la televizor, în diferite emisiuni, în calitate de medium și astrolog.

Mama lui Sylvester Stallone, mutilată de operațiile estetice

Mama lui Sylvester Stallone a murit. Ce s-a întâmplat cu renumita Jackie Stallone » Fanatik.ro

Jacqueline Frances Stallone este mama legendarului ”Rocky”. Ea a fost astrolog american, dansator și promovează wrestlingul feminin. Femeia avea 98 de ani. Foarte multe persoane nu-i puteau ghici vârsta, din cauza operațiilor estetice, căci aprope că era întinerită cu vreo 30 de ani.

Parteneri