Managerul Institutului de Boli Infecțioase trage un semnl de alarmă!: “Acest virus parșiv se ascunde în praf și în mizerie”

Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase ”Matei Bals” a facut avertizari cu privire la noul coronavirus. COVID-19 se ascunde in praf si in mizerie, a reiesit din ultimele cercetari facute.

” Acest virus parsiv se ascunde in praf si in mizerie. De aceea, am rugat pe toata lumea, toate autoritatile locale, sa iasa spele bine strazile, gardurile, parcuri pentru ca acolo se gaseste virusul”, a spus Streinu Cercel.

Totodata, managerul de la Bals a atras atentia asupra nevoii de calm, in aceasta perioada.

„Cea mai mare nevoie in momentul de fata o reprezinta nevoia de calm si de liniste. Atunci cand suntem calmi, nu suntem patimasi, nu ne enervam, atunci vom face lucrurile cat se poate de bine si nu vom gresi. Daca ne agitam, avem sanse sa gresim”, a afirmat seful Institutului Matei Bals.

Coronavirusul si persoanele cu astm

Persoanele cu forme moderate si severe de astm, au un risc mai mare de a dezvolta forme complicate in urma unei infectii cu noul coronavirus. De aceea se recomanda respectarea cu strictete a masurilor de autoprotectie:

Parteneri