Marcel Vela, precizări privind măsurile de relaxare. Ce se va întâmpla după 15 ma

Foto: facebook.com/ministeruldeinterne

Ministrul de Interne anunţă că, după publicarea măsurilor propuse de MAI pentru perioada imediat următoare stării de urgenţă, a primit „foarte multe idei, propuneri sau observaţii”.

Marcel Vela precizează, într-o postare pe pagina de Facebook, că lista finală de măsuri va fi aprobată săptămâna următoare, scrie Mediafax.

„Dragi prieteni,

La postarea mea, preluată de pe site-ul MAI, unde sunt publicate spre transparenţă şi dezbatere măsurile propuse de către medicii specialişti în epidemiologie şi boli infecţioase (pentru prima etapă de relaxare când se va trece în Starea de Alertă), am primit foarte multe idei, propuneri sau observaţii.

Vă mulţumesc tuturor şi vă fac următoarele precizări:

– lista cu măsuri se va finaliza din punct de vedere juridic, dezbate şi aproba în următoarea săptămână.
– oricine doreşte să transmită, în mod oficial, propuneri în această luptă cu noul coronavirus, o poate face la următoarea adresa de e-mail, anunţată în postarea de pe site-ul MAI, cât şi la anunţul de pe site-ul INSP (Institutul Naţional de Sănătate Publică): [email protected]
– scopul nostru, al tuturor, este protejarea sănătăţii şi oprirea răspândirii infecţiilor, pentru a ne putea gândi de la 1 iunie la o noua etapă de relaxare.

Vă mulţumesc şi vă doresc o duminică binecuvântată cu multă, multă sănătate!”, scrie Marcel Vela pe Facebook.

Parteneri