Maria Constantin a vorbit după mult timp despre noua ei relație și a oferit detalii picante despre familie și copii

Bat clopote de nuntă în showbiz? Despre marele eveniment a vorbit Maria Constantin, care după ce s-a afișat la brațul noului iubit a oferit și detalii despre relația pe care o are.Maria Constantin este artista care s-a lansat datorită muzicii sale, dar, din păcate, și în urma scandalurilor în care a fost implicată. Scandaluri care au avut la bază poveștile sale de amor.

Ce vrem să spunem este faptul că artista, deși a avut noroc pe plan profesional, se pare că la capitolul dragoste nu a stat niciodată bine, căci săgeata lui Cupidon nu a prea nimerit-o. Fiecare încercare a vedetei a eșuat, însă acum se pare că a ieșit soarele și pe strada sa.

Maria Constantin a vorbit despre nuntă, după ce l-a arătat lumii pe noul iubit

De ceva vreme, interpreta de muzică populară iubește și este iubită din nou, iar fericirea i se citește cu ușurință pe chip. Și dacă până acum a preferat să țină totul departe de ochii curioșilor, acum, la nunta colegului de breaslă, Valentin Zamfira, Maria și-a făcut apariția la brațul noului partener.

Pentru că a decis să nu se mai ascundă, artista a vorbit puțin și despre relația de amor pe care o trăiește acum, însă nu a dorit să ofere prea multe detalii, deocamdată.

Dar, chiar și așa, blonda a ținut să precizeze că nu și-a pierdut speranța și încă-și dorește o familie și copii, dar nu vrea să grăbească lucrurile, mai ales că încă nu a fost cerută.

”E mai frumos să aflați așa câte puțin. Sunt un om care vrea o familie și care își dorește mulți copii. Însă nu s-a îmbinat foarte bine cariera și familia, dar vom vedea ce o fi de acum încolo. Niciodată să nu spui niciodată. Nu m-a cerut nimeni deocamdată, vedem. Lucrurile astea nu vreau să le discut, ci de câțiva ani vreau să rămână doar pentru mine, pentru că am înțeles că viața personală trebuie să fie păstrată. O să se afle puțin câte puțin totul. Nu vreau să o țin la distanță. Dar viața personală se desfășoară acasă, în intimitate. Cea profesională vreau să se vadă. Nu vreau să discut despre viața mea personală, pentru că nu am mai acceptat nici în emisiunile tv”, a spus Maria Constantin într-un interviu pentru Antena Stars.

Parteneri