Maria Sharapova, la 7 luni după ce s-a retras din tenis. Cum arată corpul fostei sportive acum

Departe de terenul de tenis, rusoaica Maria Sharapova (33 de ani) profită din plin de zilele frumoase de vară și de timpul liber de care nu beneficia aproape deloc în circuit pentru a se relaxa.

De ce s-a retras din tenis Maria Sharapova?

Maria Sharapova (337 WTA) este deținătoare a cinci titluri de Grand Slam. În 2004, tenismena a învins-o pe Serena Williams, câștigând astfel, la vârsta de 17 ani, titlul de la Wimbledon. Doi ani mai târziu, a înfrânt-o pe Justine Henin în finala de la U.S Open 2006. În 2008 a câștigat titlul de la Australian Open, în fața Anei Ivanovic, în 2012 a pus mâna pe titlul de la Roland Garros, în fața Sarei Errani, iar în anul 2014 a câștigat pentru a doua oară French Open-ul în fața Simonei Halep.

Maria Sharapova, la 7 luni după ce s-a retras din tenis. Cum arată corpul fostei sportive acum

Frumoasa rusoaică are și o carieră în modeling. După ce a atins onoarea de a fi numărul unu mondial pentru 21 de săptămâni, Sharapova și-a anunțat oficial retragerea din tenis. Motivul pentru care a luat această decizie a fost problema accidentătilor tot mai dese.

„Cum lași în urmă singura viața pe care ai cunoscut-o vreodată? Cum te îndepărtezi de arenele pe care te-ai antrenat de când erai doar o fetiță, de jocul pe care îl iubești, unul care îți aducea lacrimi nevăzute și bucurii nespuse, un sport în care ai găsit o familie, alături de fani care au fost în spatele tău mai bine de 28 de ani? Sunt nouă în asta, așa că vă rog să mă iertați. La revedere, tenis“, a declarat sportiva

Parteneri