Medicul, Adrian Streinu Cercel face un anunț important pentru toți românii!: ”Virusul e pe stradă. Nu mergeți fără mască”

Cazurile de coronavirus continuă să crească, iar multe persoane ignoră măsurile impuse de către autorități. În acest context, Adrian Streinu-Cercel trage un semnal de alarmă! Anunțul de utimă oră lansat de medic pentru români!

Noul coronavirus continuă să pună stăpânire pe țara noastră. Cazurile cresc îngrijorător de la o zi la alta, iar unele persoane tratează cu indiferență măsurile luate de către autorități cu privire la combaterea virusului ucigaș. În acest context, Adrian Streinu-Cercel trage un semnal de alarmă pentru români.

Adrian Streinu-Cercel, anunț de ultimă oră pentru români

Medicul susține că toată lumea trebuie să poarte masca de protecție de dimineață și până seara. Virusul se găsește în aer și, potrivit spuselor lui Streinu-Cercel, circulă liber. În plus, profesorul a declarat că un factor la infectarea rapidă cu COVID-19 ar fi și mașinile din trafic, care ridică aerul contaminat cu coronavirus.

”Toată lumea ar trebui să poarte mască de dimineață și până seara. Nu ar trebui să vedem pe nimeni pe stradă fără mască. Virusul se găsește în atmosferă, pe stradă, mai ales unde sunt zone ultra circulate și sunt mașini în trafic. Vă dați seama că acele mașini ridică pur și simplu în aerul pe care noi îl respirăm o serie de particule care unele dintre ele sunt contaminate și cu SARS-CoV-2”, a declarat el.

Adrian Streinu-Cercel: ”Masca este cea care ne protejează”
Managerul de la ”Matei Balș” a ținut să precizeze și cum trebuie purtată corect masca de protecție, pentru a ne proteja cum trebuie de virus. Masca trebuie să acopere în totalitate gura și nasul și, cel mai important, să fie purtată tot timpul. Nu purtăm aceeași mască dacă ajunge să se umezească sau să se murdărească.

”Trebuie să înțelegem că masca este cea care ne protejează, cu o singură condiție: să acopere și gura și nasul și să fie purtată tot timpul. Dacă o astfel de mască se umezește, ea evident că trebuie să fie schimbată dar și schimbarea asta nu trebuie să fie făcută alandala.”, a mai zis medicul.

Parteneri