Mesaj surprinzător postat de Vulpița după ce Mirela Vaida a anunțat că au plecat din emisiune: “Roșie ca focul și vreau să…”

Mirela Vaida a anunțat de curând faptul că Vulpița Veronica și Viorel Stegaru au ales să plece din emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1, pentru a se întoarce acasă, în Blăgești. Fanii au fost surprinși atunci când au descoperit ce a publicat tânăra pe pagina sa de Instagram.

În ediția din data de 7 septembrie a emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1, Mirela Vaida a anunțat că Viorel Stegaru și Vulpița Veronica au ales să se întoarcă în Blăgești și să aibă grijă de fetița lor, care le-a dus dorul în toate aceste luni în care ei au fost la București.

Vulpița Veronica, mesaj neașteptat pe Instagram

După ce au încercat să-și rezolve problemele din căsnicie și să au reușit chiar să lanseze câteva piese ce au adunat peste noapte milioane de vizualizări, cei doi au decis să renunțe la aparițiile în emisiunea „Acces Direct” și să se preocupe mai mult de viața lor de familie.

Un detaliu observat de fani a fost ultima postare făcută de Vulpița Veronica pe pagina sa oficială de Instagram, cu puțin timp înainte ca Mirela Vaida să facă anunțul. Tânăra a ales să se retragă la Blăgești, dar nu înainte de a-și promova încă o dată ultima piesă lansată.

„Sunt roșie ca focul și vreau să-mi surâdă norocul. Așa cum e și cu noua melodie Tuga. Ați văzut videoclipul?”, asta a scris Vulpița Veronica de la „Acces Direct”, în dreptul imaginii care a adunat mai bine de șase mii de aprecieri în mediul online.

„Ești minunată, îți stă bine”, „🙏🙏mult succes vero”, „Woow! Ce Frumoasă Ești Veronica!💋💖🌻”, iată o parte dintre complimentele pe care le-a primit tânăra din Blăgești, la ultima poză pe care a publicat-o pe pagina sa de Instagram.

Despre Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești

Pentru cei care nu știu, Veronica Stegaru, cunoscută publicului larg și drept Vulpița din Blăgești, a devenit o adevărată senzație a momentului după ce și-a făcut apariția la emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1, încercând să își resolve problemele cu soțul său, Viorel.

Odată ajunși în atenția publicului, Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești au devenit protagoniștii unui fenomen de durată, ce a ținut publicul cu sufletul la gură, lună după lună, la emisiunea „Acces Direct”.

Cei doi au încercat în repetate rânduri să își consolideze căsnicia și au ajuns chiar să savureze viața de la București. Au lansat și și piese de succes, cu milioane de vizualizări pe YouTube. De curând, cei doi au anunțat că pleacă de la emisiunea care i-a făcut atât de cunoscuți în întreaga țară.

Parteneri