Mesajul tulburător postat de mama copilului din Cluj ucis de propriul tată: “Sunt îngeri și pe pământ”

Mama copilului de opt ani din Cluj, ucis de propriul tată, a postat un mesaj emoționant, la doar câteva ore de la înmormântarea fiului său. Femeia a mulțumit tuturor celor care i-au fost alături și chiar dorește să lupte pentru copiii din toată țara, aflați în situații dificile.

Femeia trece cu greu peste aceste momente, dar le mulțumește celor care îi sunt alături
La doar câteva ore după ce a trebuit să își conducă fiul pe ultimul drum, femeia a postat un mesaj emoționant pentru cei care au ajutat-o să treacă mai ușor pestre drama vieții ei.

„Azi am trecut peste cel mai dureros moment din viață. Mulțumesc tuturor care au fost alături de mine prin fapte sau gânduri. Am simțit tot timpul că sunt ajutată, sunt îngeri și pe pământ, datorită lor o să reușesc să continui. Vă iubesc pe toți, Dumnezeu este cu noi! Aveți grijă de voi! Cei care simt că doresc să aducă un ultim omagiu în memoria lui Gyurika, pot să o facă donând la orice asociație caritabilă pentru copii”, a scris Annamaria Takacs, pe Facebook.

Femeia trece prin momente groaznice, după ce, în urmă cu doar câteva zile, a fost anunțată că fiul ei a fost găsit fără suflare, înjunghiat de propiul tată.

Mama băiețelului chiar a declarat că și-ar fi dorit ca tatăl copilului să fie descoperit decedat, însă aceasta consideră că rămânerea lui în viață este o pedeapsă mult mai mare decât dacă ar fi murit.

„Undeva în sufletul meu simt o bucurie că trăieşte şi toată viaţa o să conştientizeze fapta. Mi-aş fi dorit să-l găsesc şi pe el mort, dar ar fi fost prea uşor pentru el. Într-un fel, undeva în sufletul meu simt o bucurie că trăieşte şi toată viaţa lui o să conștientizeze și o să aibă fapta în faţa lui. Mai mare pedeapsa ca asta nu-i trebuie niciunui om”, a declarat femeia.

Parteneri