Meteorologii au anunţat cum va fi vremea în următoarele zile. Weekend de vară în unele zone

PROGNOZA PENTRU ŢARĂ

Şi noaptea ce vine o să fie rece, cu temperaturi cuprinse între -4 şi 6 grade, vânt intens pe crestele montane şi brumă în centrul ţării.

Mâine vremea se încălzeşte uşor, astfel că maximele vor fi cuprinse între 13 şi 21 de grade. Norii se risipesc, iar vântul o să sufle cu putere, în prima parte a zilei, în sudul Banatului.

Vineri o să-ţi fie şi mai greu să stai în casă, pentru că vremea se încălzeşte. Soarele străluceşte în voie, vântul prinde putere pe la munte, prin nord şi nord-vest. Temperaturile maxime pornesc de la 18 grade şi se opresc la 23 de grade. Pe litoral însă o să fie doar 12…13 grade.

La început de weekend, vară revine în sudul ţării. Norii se adună după prânz în nord, centru, la deal şi la munte, când e posibil să plouă. Aşteaptă-te la averse cu tunete, fulgere şi vânt, iar la munte o să vezi chiar câţiva fulgi de nea. Maximele vor fi cuprinse între 13 şi 25 de grade.

PROGNOZA PENTRU BUCUREŞTI

În Capitală urmează încă o noapte rece, cu ceva vânt, 5…6 grade în centru şi în jur de 2, în cartierele mărginaşe.

Mâine vremea se încălzeşte uşor, dar asta nu înseamană că trebuie să ieşi la plimbare. Rămân ceva nori pe cer, vântul se linişteşte şi o să fie cam 19 grade.

Vineri o să fie şi mai plăcut afară. Norii sunt din ce în ce mai puţini, iar maxima urcă până la 21 de grade.

Sâmbătă soarele străluceşte din plin peste zi, vântul e liniştit şi o să ai parte de 24…25 de grade. Norii se adună seara şi noaptea, dar şansele să plouă sunt mici, scrie Mediafax.

Parteneri