“Micul Hercule” s-a făcut mare! Cum arată acum copilul din Olt care a impresiona o lume întreagă şi intra în Cartea Recordurilor

De la un copil de 5 ani care a devenit cunoscut în toată lumea, prin antrenamentele extreme pe care le făcea, Giuliano Stroe, cunoscut ca ”Micul Hercule”, păsește acum pe drumul spre performanță. Micuțul care intra, în 2009, în Cartea Recordurilor, datorită forței sale, împlinește 16 ani în această vară.

”Micul Hercule”, puștiul care a șocat o lume întreagă, pe drumul spre performanță
Giuliano Stroe intra în Cartea Recordurilor la doar 6 ani, uimind cu puterea sa.

Acesta reușea să meargă 10 metri în mâini, cu o greutate agățată de picioare. La acea vreme, atât el, cât și fratele său, făceau înconjurul internetului și au fost invitați chiar și la o emisiune TV din Italia.

Subiectul a iscat o mulțime de controverse, multe voci acuzându-l pe tatăl băieților, Iulian Stroe, de faptul că îi exploatează pe micuți pentru a câștiga bani.

De altfel, cazul fraților Stroe a ajuns de nenumărate ori în atenția Direcției pentru Protecția Copilului din Olt, iar părintele tinerilor a fost, la un moment dat, la un pas de a fi decăzut din drepturile părintești, pentru rele tratamente aplicate minorului.

Parteneri