Mihai Budeanu, unul dintre cei trei membrii ai trupei 3 Sud-Est are coronavirus, iar starea lui nu este tocmai bună

Mihai Budeanu, unul dintre cei trei membrii ai trupei 3 Sud-Est are coronavirus. Potrivit Focus Press, medicii declară că artistul se află internat la Terapie Intensivă, iar starea lui de sănătate nu e una tocmai bună! Cântărețul are nevoie de plasmă!

Mihai, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est s-a infectat cu coronavirus, iar în aceste momente se află internat într-un spital din Medgidia, județul Constanța, iar starea lui de sănătate nu este una tocmai bună!

Mihai de la 3 Sud Est are coronavirus!
Inițial artistul ar fi fost internat la Spitalul Municipal din Mangalia, însă în cursul zilei de ieri a fost tranferat către Medgidia, acolo unde se află și în aceste momente la secția de ATI!

Potrivit medicilor, starea de sănătate a cântărețului nu e bună, asta deoarece artistul are nevoie de plasmă!

“Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat, pentru Focus Press un medic de la Spitalul din Mangalia!

Artistul e la ATI, dar nu e intubat!

Potrivit surselor Observatornews.ro, Mihai Budeanu nu este intubat la secția de ATI, însă are mai multe probleme cu respirația! Artistul se află sub atenta supraveghere a medicilor în aceste momente!

Parteneri