Mihalea Rădulescu a povestit despre viața ei amoroasă, începând cu primul iubit

Mihaela Rădulescu este deschisă și directă! Vedeta nu s-a sfiit niciodată să vorbească despre trecutul său, astfel că ne-a făcut câteva confesiuni neașteptate din adolescența sa. Prezentatoarea de la Ferma ne-a vorbit despre prima iubire, dar și despre primul eșec în dragoste.

Rebelă. Mai tăcută decât astăzi. Căutam mereu ceva care să mă anime, care să mă definească. Nu eram o fată rea, doar că nu mai ascultam ca înainte, descoperisem că am o personalitate și insistam să o folosesc. Eram oarecum în grafic, ca orice adolescent al generației mele, fără excese sau abuzuri. Descopeream viața, băieții, iubirea, posibilitățile…Îți amintești care a fost primul băiat de care te-ai îndrăgostit?

Normal. Era blond cu ochi albaștri, foarte inteligent și bine crescut, total anti sport și foarte leneș. Deci, mi-a trecut repede. Compatibilitatea începea să aibă sens și încerca să-mi spună să caut și dincolo de o față perfectă. Ceea ce am și făcut, în continuarea vieții. Încă n-am terminat. (zâmbește)

Mihaela Rădulescu a povestit totul despre primul iubit și primul eșec în dragoste: “Nu mi-am pierdut niciodată capul după vreun om însurat”/ EXCLUSIV

Dar primul eșec în dragoste? Ți s-a întâmplat vreodată ca un puști pe care-l plăceai să nu-ți împărtășească sentimentele?

E, normal, dar nu mi-am bătut capul foarte tare. Aveam norocul de a avea încredere în mine, știam deja că nu trebuie să-mi pierd timpul cu un cal necâștigător, cum nu mi-am pierdut niciodată capul după vreun om însurat. Nu mă interesează bărbații altor femei sau bărbații care nu mă văd, e mult mai incitant să ni se întâlnească privirile de oameni liberi și sincronizați în dorințe.

Parteneri