Ministrul de Interne, Marcel Vela a reacționat în urma scandalurilor cu interlopi: “Orice cetățean care încalcă legea va suporta rigorile ei.Suntem cu ochii pe voi”

Ministrul de Interne Marcel Vela a susținut vineri o declarație de presă la sediul ministerului. Intervenția demnitarului vine pe fondul tensiunilor înregistrate în București în urma decesului lui ”Emi Pian”, șeful clanului Duduianu.

Declarațiile ministrului Marcel Vela:

– În fiecare zi de vineri vor fi prezentate acțiunile din cursul săptămânii, pentru ca cetățenii să fie la curent cu toate acțiunile MAI în combatarea criminalității.

– Acest fenomen criminogen se manifestă prin forme agresive.
Cetățenii onești nu trebuie să se teamă, suntem o țară sigură în ceea ce privește ordinea publică.

– Toleranță 0 la încălcarea legii, cu atât mai mult dacă există vreun coleg al nostru care nu a înțeles de ce parte a baricadei se află.

– Vă asigur că orice cetățean care încalcă legea va suporta rigorile ei, iar cetățenii onești vor fi protejați.

În final, ministrul de interne le-a transmis un mesaj infractorilor: ”Suntem cu ochii pe voi”.

Alături de Marcel Vela au fost și chestor-șef Bogdan Despescu și Directorul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, chestor Alexandru Scurtu.

Intervenția MAI vine pe fondul tensiunilor înregistrate în ultimele zile în București, după moartea lui ”Emi Pian”, liderul clanului interlop Duduianu.

Parteneri