Minodora a fost criticată dur de fani după o apariție sexy. Cântăreața a îmbrăcat cel mai mulat body

Minodora a fost atacată dur de fani după neașteptata apariție hot din ultimul videoclip muzical. Publicul larg a putut s-o vadă pe cântăreață așa cum nu ar fi crezut vreodată, îmbrăcată doar cu un body mulat. Cârcotașii i-au spus artistei că look-ul nu este demn de o femeie serioasă.

Minodora, criticată dur de fani după apariția din ultimul videoclip. Cântăreața se apără: „E o costumație de scenă, nu mă duc la piață cu aia”
Cântăreața nu regretă alegerea făcută.Invitată la Xtra Night Show alături de Costi Ioniță pentru a-și promova noua colaborare muzicală, Minodora a mărturisit că mulți fani care i-au urmărit cariera au judecat-o pentru alegerea vestimentară făcută în noul videoclip.

Deși a explicat că a primit mai multe reacții pozitive de la fani, artista nu a stat pe gânduri și i-a pus la punct pe cei care au criticat-o:

„Vreau să înțeleagă lumea, e o costumație de scenă, nu mă duc la piață cu aia”.

Artista a spus chiar că au fost persoane care i-au spus că o știau o femeie decentă, iar imaginile din videoclip nu i-ar face cinste.

Colaborare incendiară

Minodora a colaborat cu Anna Lesko, Anda Adam, Emy Alupei și Cream pentru o piesă incendiară. Totul a fost pus la cale de Costi Ioniță, care a vrut să creeze ceva inedit, la care nimeni nu s-ar fi gândit.

În videoclip, Minodora purta un body super mulat, cu un decolteu generos. După ce a slăbit mai bine de 40 de kilograme, artista arată mai bine ca niciodată și nu vrea să ascundă acest lucru.

Parteneri