Mircea Titus Dobre s-a luptat ani la rând să fie introduse voucherele de vacanță în România. Însă PNL elimină această posibilitate

#PNL anulează orice posibilitate de a se mai acorda vouchere de vacanță, de la 1 ianuarie 2021. M-am zbătut pentru introducerea lor, în 2017, am obținut-o, chiar dacă bătălia pe care am dus-o atunci, pentru a sprijini turismul românesc și economia României m-a costat scump.

Acum, împreună cu echipa #PRO #România, am încercat, de la începutul anului, să introducem acele amendamente în lege care să facă posibilă acordarea voucherelor și de la 1 ianuarie 2021, dar și creșterea valorii lor, precum și extinderea la mediul privat, cu posibilitatea de a se deduce cheltuielile.

Am fi obținut o industrie a ospitalității prosperă, un popor relaxat și mulțumit, care se poate bucura de vacanțe în România, toate acestea ducând la o creștere economică în țara noastră, prin întărirea afacerilor din turism și a celor conexe – adică tot ce înseamnă transport și furnizori, dar și mici afaceri locale din zonele turistice.”, a scris Mircea Titus Dobre pe Facebook.

“O luptă împotriva României”

“Toate acestea sunt eliminate de PNL, în cel mai pur stil comunist, prin blocarea mediului privat. Probabil au uitat că liberalismul presupune susținerea afacerilor private.

În timp ce noi, PRO România, ne zbatem să obținem modificările legislative pentru întărirea afacerilor din mediul privat și a economiei României, tocmai ei, care se declară liberali, distrug, prin toate mijloacele, mediul privat dar conducerea PNL a comisiei de industrii, din care fac parte, a bagat proiectul de act normativ in sertar.

Lupta aceasta nu este politică. Este o luptă împotriva României. O luptă împotriva afacerilor din mediul privat și împotriva poporului român, dusă în acest fel, este un război declarat nouă, tuturor românilor, și României – despre care, dacă ați fost atenți, unii membri

PNL au ținut să declare, în mai multe rânduri, că va deveni, inevitabil, stat falimentar. Nu-i pot numi liberali, pentru simplul motiv că arată, la fiecare pas, că sunt bolșevici! Doar bolșevicii distrug mediul privat, în mod deliberat.”, a mai scris acesta.

Parteneri