Mirela de la „Insula Iubirii” și soțul ei și-au spus „adio”?

Mirela de la „Insula Iubirii” și soțul ei și-au spus „adio”? Întrebată dacă ea și partenerul ei au divorțat, fosta concurentă a oferit imediat un răspuns, pentru a nu-și mai ține fanii pe jar. Iată ce alte declarații inedite a mai făcut focoasa brunetă despre relația cu Florin Tecar!

Un colaj cu Mirela Banias și soțul ei. În prima imagine, bruneta poartă o salopetă crem, iar în cealalăt ea și soțul ei țin un bebeluș în brațe.

Fosta concurentă de la „Insula Iubirii”, mărturii inedite despre relația cu Florin Tecar!
Așa cum probabil știți, la scurt timp după ce Mirela Banias și fostul ei partener, Ionuț Gojman, au decis să urmeze drumuri separate în viață, imediat după terminarea emisiunii de pe Antena 1, focoasa brunetă și-a găsit liniștea în brațele unui alt bărbat.

Fire transparentă, Mirela Banias le-a arătat admiratorilor de pe rețelele de socializare cu cine și-a refăcut viața, stârnind o „avalanșă” de reacții. Astfel, în timp ce unii o felicitau, răutăcioșii nu le dădeau prea multe șanse de a rămâne împreună, având în vedere diferența de vârstă.

Mirela Banias și partenerul ei nu au aplecat însă urechea la gurile rele, drept urmare s-au căsătorit. De curând, fosta concurentă de la „Insula Iubirii” a fost întrebată dacă a divorțat de soțul ei, Florin Tecar. Fără să stea pe gânduri, bruneta a făcut lumină în acest caz și a spus că nu, ea și bărbatul nu s-au despărțit. Ba mai mult, aceasta susține că își dorește să rămână împreună cu el toată viața.

„Nu! Și sper să rămânem împreună până ce moartea ne va despărți”, a scris Mirela Banias pe Instagram.

Fosta concurentă de la „Insula Iubirii” și partenerul ei s-au cunoscut pentru prima dată în urmă cu 15 ani
Se pare că dragostea dintre Mirela Banias și Florin Tecar este mare. Recent, fosta concurentă de la „Insula Iubirii” a spus că regretă faptul că nu s-a căsătorit cu soțul ei mai devreme, mai exact acum 15 ani, atunci când s-au întâlnit pentru prima oară.

„Dacă aș putea da timpul înapoi cu 15 ani… când m-am întâlnit prima dată cu soțul meu actual… l-aș fi răpit de atunci! Pentru că e prea frumoasă viața cu el.. nu știu cum am putut trece prin atâtea… Dacă era el, clar nu mă lasă la greu”, a susținut bruneta.

Parteneri