Mirela Vaida s-a afișat pentru ultima dată pe litoral într-un costum de baie sexy alături de soțul ei

Mirela Vaida s-a afișat în cel mai sexy costum de baie! Vedeta a renunțat atât la haine, cât și la machiaj!

Mirela Vaida este una dintre cele mai iubite vedete din România. De-a lungul carierei sale, ați putut să o admirați în diverse ipostaze, de la profesia de prezentatoare de televiziune, la cea de cântăreață, însă nu mulți au avut ocazia să o vadă în costum de baie.

Ei bine, de curând, faimoasa prezentatoare tv le-a satisfăcut fanilor această curiozitate și le-a dezvăluit cum arată la plajă, pe rețelele de socializare. Și foarte bine a făcut, căci are ce arăta!

Imagini necenzurate cu Mirela Vaida în costum de baie. Am filmat-o pe  plajă, de mână cu... - Cancan.ro

Chiar dacă a devenit mamă, Mirela Vaida are în continuare o siluetă perfectă, prin care cu siguranță stârnește invidia în rândul tuturor domnișoarelor. Așadar, dacă nu i-ați cunoaște vârsta, nu i-ați da mai mult de 25 de ani, dându-le clasă tuturor puștoaicelor.

Prezentatoarea de la „Acces Direct” a demonstrat că se simte extrem de bine în pielea sa și că este conștientă de atuurile ei fizice. Așadar, vedeta nu a stat pe gânduri și a îmbrăcat cel mai sexy costum de baie: unul roz bombon, ce se asorta la perfecție cu unghiile sale colorate în aceeași nuanță.

Vedeta a renunțat atât la haine, cât și la machiaj

În același timp, pe lângă haine, Mirela Vaida a renunțat și la machiaj. În schimbul produselor cosmetice, artista și-a lăsat tenul atins doar de razele soarelui, surprinzându-și toți admiratorii de pe Instagram cu frumusețea sa naturală.

Parteneri