Mirela Vaida și-a făcut apariția în costum de baie. Cum arată frumoasa prezentatoare la 38 de ani

Mirela Vaida s-a afişat în costum de baie la 38 de ani. Imaginile au apărut pe contul său de instagram, iar fanii nu au aşteptat mult pentru a-i lăsa comentarii prin care să îi laude talia.

Mirela Vaida este în vacanţă, dar nu a uitat de fanii ei. Vedeta a postat pe pagina sa de instagram mai multe story-uri în care apare în costum de baie şi mărturiseşte cât de fericită este că a reuşit să îşi facă timp şi pentru relaxare:

Bună dimineaţa, mare, bună dimineaţa, soare! De doi ani nu am mai fost la Marea Neagră şi revin aşa, într-o fugă, pentru că era să treacă şi vara asta şi nu am fost în vacanţă. Cel puţin, nu singură, ci numai cu copiii şi până la soacră-mea la Cluj. Dar faptul că mă mai bucur de valurile astea ale mării şi faptul că mai pot să simt nisipul pe tălpi, mă face să fiu chiar fericită.

Mirela a avut şi urări pentru cei care o urmăresc:

Aşa că sper să fim sănătoşi cu toţii, să ne revedem cu bine, iar dacă mai sunteţi prin vacanţe, să aveţi vacanţă plăcută, vă pup!

În videoclipuri, Mirela apare la malul mării, în costum de baie. Deşi are 38 de ani şi a născut de trei ori, vedeta se poate lăuda cu o talie de invidiat. Fanii au observat şi i-au scris în comentariile unei poze pe care a postat-o tot astăzi:

“Mirela, ești îndrăgostită de ești așa subțire”, “Sunteți Superbă Doamna Mirela, distracție plăcută!”, “Păpuşică drăguţă”.

Parteneri