Moartea liderului clanului Duduianu a scos la iveală o mulțime de secrete avea un perete fals despre care știau polițiști

Moartea liderului clanului Duduianu a lăsat o mulțime de enigme și probleme nerezolvate. Secrete incredibile au ieșit la iveală după decesul acestuia.

Potrivit unor informații oferite de DeCe News, Emi Pian, liderul clanului Duduianu se ocupa cu tot felul de hoții: inele false, furt de cai. Nu era un nume în România, iar Duduienii nu formau un clan, ci o familie normală de romi, care trăia din mici „meșteșugăreli infracționale”.

“Întotdeauna îl căutau în spatele șifonierului. Acolo, Emi Pian își făcuse un fel de perete fals. Toți polițiștii care se ocupau de caz știau asta. Informația venea de la copiii lui care, prinși cu furtișaguri și întrebați de un șef din judiciar unde se află tatăl, spuneau că… după dulap.”

Fiica vrăjitoare a lui Emi Pian e acuzată că e vinovată de moartea tatălui ei: „Aruncă cărțile de tarot în foc. Ai văzut ce ți-a făcut Satana, ai pierdut pe tatăl tău!”

Fiica vrăjitoare a lui Emi Pian e acuzată că e vinovată de moartea tatălui ei: „Aruncă cărțile de tarot în foc. Ai văzut ce ți-a făcut Satana, ai pierdut pe tatăl tău!”

Izabela Duduianu se ocupă cu ghicirea viitorului și alungarea blestemelor, iar pe facebook are o comunitate numeroasă care folosesc serviciile online ale acesteia, adică ședințe video în care ea arajează cărțile de tarot și îi spune clientului ce îl așteaptă.

„Garantez rezultate pozitive in momentul in care o persoana apeleaza la ajutorul meu. Rezolv problemele in dragoste , aduc sporul banilor inapoi, readuc fericirea , alung farmecele , dezleg blestemele , alung betia , alung spiritele rele din casa . Toate nemultumirile din viata dvs pot fi indepartate pentru totdeauna. Doar cu o deschidere a tarotului poti afla trecutul , prezentul si viitorul”, își prezintă oferta vrăjitoarea Izabela.

Parteneri