Momente cumplite pentru Delia! Cântăreața și-a adus aminte de copilărie: “Ne pedepseau, ne lăsau în chiloți”

Delia trece prin momente grele. După ce a văzut clipul video cu fata umilită de tatăl ei, cântăreața și-a adus aminte că și ea a trecut prin momente asemănătoare în copilărie!

Imaginile au fost distribuite într-un număr mare pe rețelele de socializare și astfel au ajuns și la cântăreață, care le-a povestit cu ochii în lacrimi fanilor săi despre perioada din copilărie, atunci când și ea avea parte de tratamente asemănătoare, atât acasă, cât și la școală, unde profesorii apelau la umilire și bătăie de față cu toată lumea.

”Experiența pe care a avut-o fetița mi-a adus niște flashback-uri din grădiniță și cred că și creșă, pentru că am pățit chestii asemănătoare doar că pe noi când ne pedepseau ne lăsau în chiloți… fără nicio Drama Queen pe vremea aia așa erau și văd că așa e și acum. Părinții te băteau și la grădiniță primeai uneori același tratament și uneori am reacția asta când văd chestii asemănătoare cu ce am trăit.”, a spus Delia cu ochii în lacrimi despre perioada copilăriei sale!

Episod trist din copilăria Deliei!

Delia le-a mai povestit fanilor săi și despre un episod în care ea împreună cu colegii ei au fost umiliți de către educatoarele de la creșă. În timp ce cadrele didactice mâncau mere, acestea le-au decojit, iar cojile le-au dat elevilor, inclusiv cântăreței.

”Țin minte când educatoarele de la creșă curățau niște mere și mâncau merele și ne dădeau cojile, ni le dădeau pe o tavă să mâncam”, a mai spus Delia pe InstaStory cu ochii în lacrimi.

Parteneri