Monica Gabor a ales să părăsească România, iar Irinel Columbeanu a decăzut văzând cu ochii

Roata se întoarce! Poate nu am fi crezut în această vorbă din bătrâni, însă avem un caz concret care confirma acest lucru: Irinel Columbeanu – Monica Gabor. Acum 15 ani, bruneta venea de la Bacău cu toată “averea” într-o valiză, în palatul lui Irinel, la Izvorani. În 2020, s-au inversat rolurile. Iri stă cu chirie într-un apartament în Colentina, în timp ce Moni se lăfăie într-o vilă enormă din Malibu. Colac peste pupăză, palatul de la Izvorani care nu-i mai aparținea lui Irinel, s-a făcut scrum!

Povestea lui Irinel Columbeanu cu Monica Gabor, din ultimii 15 ani, ar fi cu siguranță cel mai bun scenariu de film. Au început în 2005 de la un statut total diferit, ea – tânăra modestă cu o situație materială limitată, el – bărbatul super bogat. Iată că au ajuns acum, în 2020, el – chiriaș într-un bloc comunist din cartierul Colentina, ea – stăpână în vila lui Mr. Pink, din America.

De la mărire la decădere a fost doar un pas! Iată că după divorțul din 2012, Monica Gabor (33 de ani) nu a stat prea mult pe gânduri și a decis să părăsească țara definitiv. L-a întâlnit pe Mr. Pink, pe numele lui adevărat Poe Qui Ying Wangsuo, și s-au stabilit în SUA, la Malibu, California, unde a devenit regină în inima şi în vila afaceristului chinez.

Locuiesc într-o vilă superbă, evaluată la 3,5 milioane de dolari, are vinotecă, saună, sală de fitness, bucătărie din marmură, living cu şemineu, baie complet albă, cu mobilă din lemn masiv, piscină înconjurată de palmieri etc. Este un loc superb, în care Monica duce o viață de prințesă alături de familia întregită, după ce în urmă cu doia ani, Irinuca a reușit să vină la mama ei, după o absența de 9 ani!

De cealaltă parte a baricadei, într-un contrast absolut al destinului, Irinel Columbeanu (63 de ani) locuiește în chirie de aproape un an și jumătate. Acum stă în Colentina într-un apartament cu două camere, utilat modest, și conduce un Opel second hand. Până acum a dus o viață de nabab, acea un garaj cu mașini de lux, însă a pierdut tot din cauza datoriilor.

sufragerie apartament irinel columbeanu

De parcă nu ar fi fost de ajuns, până și palatul de la Izvorani pe care îl pierduse, a ars sâmbătă (31 octombrie), din temelii. La jumătatea lui octombrie, vila de 2.500 mp, cu 15 dormitoare, 15 băi, piscină interioară și exterioară, fusese scoasă la vânzare la un preț de 3 milioane de euro sau 15.000 de euro pe lună pentru închirieri.Totul s-a făcut scrum și au rămas doar amintirile unui domeniu care a fascinat prin opulență și de care cei doi protagoniști își vor aduce aminte toată viața. Atât Irinel, cât și Monica!

Parteneri