Monica Tatoiu trece prin momente grele: “Dimineață au găsit-o moartă”

Monica Tatoiu s-a întors în România în prima zi a lunii iulie după ce în ultimele luni a fost izolată în Insula Reunion, dar fericirea i-a fost umbrită de o veste neplăcută. Femeia de afaceri a aflat că una dintre pisicile sale, cea pe care o iubea cel mai mult, a murit.

Vedeta a mărturisit pe o rețea de socializare că animalul de companie a încetat din viață la vârsta de 21 de ani, în urmă cu 3 săptămâni, în ciuda faptului că avea toate analizele bune. Monica Tatoiu a aflat abia la întoarcere că Dodo nu mai trăiește, familia păstrând acest secret.

„Am ajuns acasă. Am aflat cu durere că Dodo, pisica mea de 21 ani, a murit acum trei săptămâni în somn. Nicio bucurie nu mai este completă în aceste vremuri”, a scris fosta directoare a companiei de cosmetice Oriflame România pe pagina de Facebook.

Femeia de afaceri, Monica Tatoiu, clipe neplăcute legat de animalul de companie

Dodo nu este singura pisică pe care o avea Monica Tatoiu în grijă, dar era singura de rasă. Pisica era animalul pe care l-a luat când s-a mutat în casă nouă în anul 2011, precizând că acesta era ca un membru al familiei, dormind cu fiul ei în pat când era mic.

„Dodo a fost pisica cu care ne-am mutat în casa asta în 2001, în aprilie. Dodo avea 21 de ani. Analizele ei ieșiseră perfecte și acum trei săptămâni nu ne-au spus. A coborât de pe canapea, s-a așezat pe masa din sufragerie și dimineața au găsit-o moartă.

Am o pisică care nici nu vrea să vorbească cu mine. Nici nu se uită la mine. Nici nu vrea să mă bage în seamă. Știu că le-a fost dor, dar și mie mi-a fost dor de ele.

Mi-a fost mai dor de pisici, decât de fiul meu care e pe picioarele lui”, a spus femeia de afaceri în cadrul emisiunii „Star Magazine” de la Antena Stars.

Parteneri