Nea Marin a ajuns victima hackerilor! Escrocii se folosesc de numele lui pentru a face bani

Lovitură grea pentru Nea Marin! Din păcate, celebrul coregraf a ajuns victima hackerilor de pe rețelele de socializare! Ba mai mult, escrocii se folosesc de numele lui pentru a obține bani! 

Nea Marin nu mai are nevoie de nicio prezenta. Faimosul coregraf este cunoscut de o lume întreagă, atât pentru mișcările lui celebre de dans, cât și pentru charisma și umorul lui deosebit, remarcat mai ales în celebrele emisiuni alături de „băiatul lui”, Liviu Vârciu.

Nea Marin, ținta hackerilor pe Instagram

Se pare că ghinioanele se țin în lanț de Nea Marin! După ce luna trecută a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19, faimosul dansator are acum o altă problemă. Din fericire, acum nu mai este vorba despre sănătate, ci despre… imaginea lui!

Pungașii cer bani în numele lui

Din păcate, Nea Marin a ajuns, fără ca măcar să știe, victima hackerilor! Escrocii au încercat să se folosească de imaginea lui pe Instagram pentru treburi murdare, însă Liviu Vârciu a reușit să-i demaște la timp.

Mai exact, pungașii din mediul online au creat un cont fals pe Instagram cu identitatea lui Nea Marin și au încercat să obțină bani în numele lui. Aceștia au început să le ceară sume oamenilor, cu speranța că le va pica cineva în plasă.

Ce a transmis Liviu Vârciu

Din fricire, escrocii au fost depistați mai repede decât s-ar fi așteptat. Cel care a reușit să le dea de urmă a fost Liviu Vârciu, bun prieten cu Nea Marin. Pentru a-i fi alături, celebrul artist a transmis public că faimosul coregraf nu are niciun cont de Instagram.

Astfel, deși contul fals cu imaginea lui Nea Marin este încă activ, Liviu Vârciu speră ca mesajul lui să ajungă la toată lumea, pentru ca nimeni să nu fie păcălit de mincinoși. De asemenea, în galeria foto aveți o imagine cu acel cont, pentru a ști de cine să vă feriți.

Parteneri