Necazurile se țin lanț în familia Mădălinei Manole! Ion Manole se zbate între viață și moarte, este intubat la ATI

Tatăl Mădălinei Manole se luptă între viață și moarte după ce a fost diagnosticat cu coronavirus! Bărbatul a fost internat în spital, în stare gravă, iar situația este cu atât mai critică încât nu mai sunt paturi libere la ATI!

Tatăl regretatei Mădălina Manole trece printr-un episod de coșmar! Ion Manole se luptă pentru viața lui, după ce a fost infectat cu virusul de temut. Potrivit informațiilor din presă, starea de sănătate a părintelui „Fetei cu părul de foc” s-a înrăutățit abia recent, deși fusese diagnosticat cu coronavirus în urmă cu câteva zile.

Este internat la ATI

Ion Manole se află în stare gravă, motiv pentru care a fost internat de urgență la Spitalul Județean din Prahova și trimis la ATI.

Situația este cu atât mai gravă cu cât toate paturile Spitalului din Ploiește sunt ocupate cu alți pacienți, iar rudele acestuia nu au primit aprobarea medicilor de a-l transfera la un alt spital din Focșani pe motiv ca drumul lung l-ar putea costa viața.

Cadrele medicale au dezvăluit că deocamdată starea de sănătate a bărbatului este stabilă, însă dacă nu va fi conectat la un ventilator mecanic cât mai repede, nu vor mai putea face nimic pentru el.

Parteneri