Nepoata creatorului de modă Gucci face mărturisiri catastrofale! A fost abuzată de tatăl ei ani întregi, iar familia a ascuns totul

Alexandra Zarini susţine că familia acesteia a acoperit decenii de abuzuri sexuale de către tatăl ei vitreg, pentru a proteja imaginea brandului de lux, şi a intentat un proces în faţa instanţei din California

În vârstă de 35 de ani, Alexandra Zarini, nepoata creatorului de modă Gucci, îşi acuză familia că a ascuns abuzurile sexuale ca să-şi apere renumele. Femeia a depus plângere la Curtea Superioară a Californiei din Los Angeles pentru abuzurile suferite, în copilărie, din partea tatălui vitreg. Alexandra Zarini l-a denunţat astfel pe Joseph Ruffalo, în vârstă de 59 de ani, producător muzical şi fost manager al cântăreţului Prince. Tânăra susţine că fostul soţ al mamei sale s-ar fi urcat gol în patul ei şi o mângâia când era mică. Nepoata creatorului vestimentar Aldo Gucci afirmă că abuzurile s-au petrecut când aceasta a împlinit vârsta de 6 ani. Alexandra a decis să-l denunţe după ce a aflat că Ruffalo face voluntariat la un spital de pediatrie din Los Angeles.

Subiectul a fost amplu dezvoltat de New York Time şi preluat de cotidianul Corriere della Sera. În plângere, tânăra a povestit că mama, Patricia Gucci şi bunica Bruna Palombo, erau la curent cu abuzurile, însă au ameninţat-o, de-a lungul timpului, să păstreze tăcerea. Cele două femei se temeau că numele Gucci ar fi fost pătat şi ar fi pierdut milioane de dolari. De asemenea, Alexandra Zarini a lansat o declaraţie video prin intermediul Fundaţiei pentru copii Alexandra Gucci, în care spune că este de datoria ei „să expună concepţiile greşite“ din jurul abuzurilor sexuale asupra copiilor.

„Mama mea, Patricia Gucci şi bunica mea, Bruna Palombo, nu m-au protejat, ba chiar au permis să fiu abuzată sexual de la vârsta de şase ani. Oricât mi-ar fi de dificil să fac aceste acuzaţii, consider că este de datoria mea să denunţ prejudecăţile din jurul abuzurilor sexuale asupra copiilor şi să aduc la cunoştinţă faptul că societatea eşuează adesea în a le proteja pe fiinţele cele mai vulnerabile dintre noi, copiii noştri. Să nu credeţi că aceste abuzuri se petrec doar aici, în California, ci ele au loc în fiecare zi, în fiecare oraş, cartier, în fiecare ţară, peste tot în lume. Fac aceste declaraţii şi pentru faptul că, atunci când eram abuzată, nu aveam pe nimeni care să mă protejeze.

Nimeni nu a făcut nimic în privinţa asta, nimeni nu m-a salvat. Nu putem permite ca acest lucru să se mai întâmple, trebuie să încetăm să ne uităm în altă parte atunci când au loc aceste agresiuni sexuale. Trebuie să intervenim. Inacţiunile noastre costă vieţi, le afectează profund viitorul copiilor. Ei se vor teme să mărturisească ce li se întâmplă, tocmai din teama de a fi judecaţi, dar nu ei sunt de vină. Cei care ar trebui judecaţi sunt prădătorii sexuali şi complicii lor. Vă pot spune, din proprie experienţă, că este cel mai rău lucru care ţi se poate întâmpla. Îţi pierzi copilăria, iar trauma suferită te va urmări pentru tot restul vieţii“, a fost mesajul emoţionant al nepoatei creatorului de modă.

În plus, Alexandra Zarini a mărturisit că în perioada adolescenţei a început să consume droguri pentru „a putea face faţă amintirilor copleşitoare“ ale abuzului sexual. „Mi-a luat mult timp să-mi dau seama cine sunt, să-mi pot continua viaţa în mod normal. Şi, într-un fel, fac parte din categoria celor norocoşi. Milioane de copii sunt abuzaţi anual şi mulţi dintre ei suferă în tăcere“, a adăugat ea. Contactat de New York Times, Joseph Ruffalo neagă orice acuzaţie. Prin avocatul lui s-a apărat că el şi mama fetei erau îngrijoraţi de stabilitatea mentală a Alexandrei.

Patricia Gucci, în schimb, a confirmat abuzurile şi spune că a divorţat de Ruffalo imediat ce a aflat. Alexandra Zarini este nepoata lui Aldo Gucci, cel care a transformat casa de modă italiană Gucci în una de succes global. Mama ei este Patricia Gucci, unica fiică a lui Aldo cu soţia lui, Bruna Palombo. Tânăra a lucrat într-o galerie de artă şi afirmă că este independentă financiar de familia ei.

Parteneri