Neti Sandu a dezvăluit de ce nu poate avea copii. A vorbit deschis pentru prima dată

S-a aflat cel mai mare secret al lui Neti Sandu. De ce nu a avut niciodată copii a fost întrebarea care s-a aflatpe buzele multor telespectatori care o urmăresc și o îndrăgesc pe cunoscuta vedetă de la PRO YV.

Neti Sandu a făcut acum lumină și a spus de ce nu a devenit nicioadată mamă. Vedeta horoscopului de la PRO TV a vorbit deschis faptul că și-ar fi dorit să aibă măcar un copil, într-un interviu acordat revistei unica.ro.

Neti Sandu a dat detalii despre faptul că nu s-a simțit în stare să asigure educația unui copil, cu ani în urmă, când ar fi trebuit să devină mamă.

„Sincer, îmi pare rău că nu am copii, dar la tinereţe mă gândeam că va fi greu să-i fac. Acum constat că era bine să fi avut. Resimt că nu îi am, dar în tinereţe nu am fost în stare să-i fac, nu că n-aş fi putut”, a declarat Neti Sandu.

Nu mulți știu însă că Neti Sandu are o familie mare și este atașată de cele două nepoate pe care le are din parte surorii sale. Mai mult, ea are și o strănepoată, una dintre cele două fete are, la rândul său, o fetiţă.

O altă informație care a șocat opinia publică este legată de anii pe care îi are vedeta PRO TV. ea este în vârstă de 62 de ani, lucru pe care nu-l arată absolut deloc. De peste 25 de ani, Neti Sandu este unul dintre cei mai cunoscuţi astrologi ai ţării.

Ea a intrat în televiziune la 37 de ani.

„Prima zi a fost extraordinar de plină de emoții, o explozie de emoții, pentru că era prima dată când făceam parte dintr-o emisiune. Era matinalul „Ora 7, Bună dimineața’. Nu repetaserăm decât, eu cel puțin, vreo două săptămâni înainte și acum era directul, care era copleșitor. Și eram cu Florin Călinescu și după ce s-a terminat emisiunea ne-am strâns toți și am stat vreo 4 ore să analizăm cum a fost emisia și m-a întrebat cum m-am simțit și i-am zis că m-am simțit, nu știu cum eram, de parcă eram doamna Sanda Țăranu de la TVR” , a povestit Neti Sandu.

Nu multă lume știe că Neti Sandu a început să lucreze încă de la 19 ani, iar în cariera de astrolog tv s-a lansat abia după aproximativ 18 ani, în 1995. Până atunci a lucrat ca bibliotecară la un institut de proiectări și arhitectură, a mărtursit vedeta PRO TV.

Parteneri