Nicușor Dan are o avere modestă în comparație cu ceilalți politicieni. Nu deține proprietăți și nici sume fabuloase în conturi

Nicușor Dan, candidatul independent la Primăria Capitalei susținut de PNL și USR- PLUS, are o avere modestă. Nu deține proprietăți, doar un teren intravilan în Predeal și nici în conturi sume fabuloase!

Spre deosebire de alți politicieni, Nicușor Dan nu se poate lăuda cu o avere considerabilă. Dimpotrivă, sumele mari sunt trecute la… datorii! Astfel, candidatul la Primăria Capitalei trăiește din indemnizația de deputat și nu are nicio proprietate, nu are nici măcar o locuință. Tot ce deține este o mașină Citroen, fabricată în 1986 și un teren intravilan la munte, în zona Cioplea, care a fost achiziționat în urmă cu 13 ani, parțial prin credit ipotecar. Acesta are 7.460 mp.

La capitolul sume de bani în conturi, de precizat ar fi că are 9.000 de euro dar și datorii care se ridică la 85.000 de euro. Tot referitor la datorii, deputatul trecea, anul trecut, două credite de la Garanti Bank, unul în valoare de 27.000 de euro, scadent în 2020, şi altul de 63.800 de euro, scadent în 2032.

Are o mașină din 1986, un teren în Predeal și 9.000 de euro în cont.În ceea ce privește veniturile sale, politicianul are indemnizaţia primită de la Camera Deputaţilor de 2.200 de euro pe lună.

De asemenea, Nicușor Dan a primit din donaţii nu mai puțin de 81.000 de euro. Din suma totală, 76.000 de euro au fost oferiți de Florin Talpeş, fondatorul Bitdefender, potrivit adevarul.ro.

Parteneri