Nicușor Dan promite că toți Bucureștenii vor avea apă caldă și căldură

Nicușor Dan promite că toți bucureștenii vor avea apă caldă și căldură. Spune însă că, până în primăvară, vor fi sute de avarii în rețeaua de distribuție.Nicușor Dan: Aștept de mult votul ăsta, am votat cu sete, să scoatem caracatița din Primăria Capitalei

Noul primar general al Capitalei se va instala în funcție joi. El își preia mandatul în pragul iernii și într-o perioadă în care foarte mulți bucureșteni nu au apă caldă de mai bine de o lună.Nicușor Dan, primarul general al Capitalei: “Toată lumea va avea căldură și apă caldă, dar o să avem câteva sute de avarii pe care, promisiunea este ca în modul cel mai transparent, o să le rezolvăm în cel mai scurt timp posibil.

Asta este miza pentru aceste următoare săptămâni, bineînțeles, începând din primăvară, când vremea o va permite. Între timp, o să luăm bani europeni și o să începem să facem treabă serioasă de înlocuire a rețelei.

Specialiștii știu deja care sunt locurile în care trebuie să intervenim cel mai repede și îmbunătățirile, în 2 ani, or să fie sensibile.”

Parteneri