Nimeni nu mai credea că Vulpița se reîntoarce la vechea meserie. Cu ce se ocupă acum Veronica

Vulpița le-a făcut o nouă surpriză admiratorilor din mediul virtual. Soția lui Viorel Stegaru a transmis un anunț public, la scurt timp după ce a spus că este însărcinată cu al doilea copil. Iată cu ce se ocupă Veronica de când s-a întors acasă, la Blăgești!

Veronica este plină de surprize! Chiar dacă a trecut ceva timp de când nu mai este prezentă în platoul „Acces Direct” alături de soțul ei, tânăra din Blăgești nu-și neglijează nicio clip fanii și le povestește orice noutate din viața ei pe rețelele de socializare.

Așa cum probabil știți, de câteva săptămâni, Veronica s-a întors acasă, în satul natal, la Blăgești, județul Vaslui. Așadar, acum fanii ei o pot vedea doar prin intermediul Internetului, fără să mai fie prezentă pe micile ecrane.

De curând, Veronica a făcut un nou anunț, după ce a transmis public că urmează să devină mamă pentru a doua oară. Soția lui Viorel Stegaru a postat o imagine descriptivă, prin care dă de înțeles că s-a întors la origini și că și-a reluat munca pe care o făcea acasă.

Parteneri